Menu

Deltag på fælles dansk stand på Modefabriek

Udenrigsministeriet og Væksthus Midtjylland inviterer danske womenswear-modevirksomheder til at blive en del af en fælles dansk stand til reduceret pris på Modefabriek i Amsterdam.

Foto: Modefabriek
Foto: Modefabriek
Eventdetaljer
Dato 20-21. januar 2019 Sted Amsterdam
Tid Tilmelding til Se invitation

Den danske ambassade i Nederlandene og Væksthus Midtjylland inviterer womenswear-virksomheder, som gerne vil etablere sig i Benelux til at være en del af en fælles dansk pavillon under den kommende udgave af Modefabriek, der løber af stablen i Amsterdam den 20-21. januar 2019.

Initiativet bygger videre på de positive erfaringer fra 2018, hvor ti virksomheder deltog i et lignende fremstød. Arrangørerne tilbyder danske modevirksomheder at deltage på en fælles stand, hvor arrangørerne tager hånd om alt det praktiske, og deltagelsen giver dig samtidig adgang til et VIP-event, hvor du kan mødes med indkøbere og agenter.

5-10 danske virksomheder forventes at blive en del af den fælles stand, og hver deltager får ca. 6 m2 at gøre godt med. Det koster kr. 18.950 at deltage.

Du kan læse mere i invitationen, som du kan downloade nedenfor. 

Download invitationen

  • Dansk fremstød Modefabriek

    pdf, 1,25mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"