Menu

Digital Marketing – cross-border: Brand owners

Er din virksomhed brand owner, og sælger I ud over Danmarks grænser, eller ønsker I at gøre det? Få inspiration til og viden om, hvordan du kan bruge digitale kanaler til international marketing med oplæg fra Dept samt et eksklusivt indblik i GANNIs digitale showroom - et B2B-værktøj som sikrede salget under corona.

Foto: DM&T / detokay.com
Foto: DM&T / detokay.com
Eventdetaljer
Dato 16. juni 2021 Sted Webinar
Tid 09:00 - 10:30 Tilmelding til Se link i teksten

Arbejder du i en international virksomhed, er det vigtigt, at være i stand til at kunne markedsføre digitalt med et globalt perspektiv på tværs af grænser og kulturer. I en online webinarrække giver DI Handel dig inspiration til og viden om digital marketing – cross-border.

Den 16. juni sætter DI Handel i samarbejde med DM&T fokus på brancherne ”Fashion & Design”. Her deler det digitale bureau Dept sin ekspertise indenfor digital marketing cross-border. De vil bl.a. dykke ned i de strategiske overvejelser, du bør tage stilling til, når du ønsker at sælge dit design udenfor landets grænser, herunder hvilke kanaler er bedst at inddrage i forhold til din ønskede målgruppe, og hvordan du opnår den ønskede effekt af din markedsføring - både i de tilfælde, hvor du har fysiske butikker i det pågældende land, men også hvis du ikke har.

På dagen vil du også lære mere om fordelene ved specifikt at inddrage sociale kanaler i din markedsføring. Og Dept vil sammen med dig dykke ned i de mange forskellige greb, som kan benyttes, når du ønsker at markedsføre din virksomhed og indtage nye markeder via sociale kanaler. For hvordan kan mode- og designvirksomheder drage optimal nytte af de sociale platforme og få mest ud af budgettet?

Derudover vil Dept give dig et eksklusivt indblik i GANNIs digitale showroom. En løsning som Dept i samarbejde med MOON skabte på blot 6 uger, da landet lukkede ned sidste år. Det digitale showroom har været med til at sikre GANNIs B2B-salg det seneste år, hvor det ikke har været muligt at rejse internationalt som normalt. Virksomheden benytter stadig løsningen til blandt andet at lancere deres kollektioner for købere på tværs af landegrænser. Dept vil til inspiration fortælle om, hvordan løsningen blev til, samt hvilke designmæssige overvejelser de gjorde sig, da løsningen skulle skabes.

Det er gratis at deltage for medlemmer af DM&T og DI. Tilmeld dig her

Dit udbytte

  • Indblik i fordelene ved digital markedsføring som strategisk værktøj i mode- og designbranchen
  •  Indsigt i mulighederne for at ramme din målgruppe ved brug af sociale kanaler og for at skrue på dine marketingindsatser på sociale kanaler i “real time”
  •  Indsigt i budgetoptimering uanset budgettets størrelse
  •  Eksklusiv indblik i GANNIs digitale showroom -  En virtuel oplevelse, som bringer brugeren tættere på brandet trods fysisk afstand

Målgruppe

  • Webinaret henvender sig primært til brand owners, der enten sælger deres produkter udover Danmarks grænser eller ønsker at gøre det via forhandlere og/eller direkte til slutkunden indenfor fx mode, design, interiør og møbler mv.  

Tilmeld dig her

"