Menu

Digitale retail trends 2019 - KØBENHAVN

DI Handel inviterer til seminar, hvor de sammen med Hesehus har samlet de nyeste trends og tendenser fra førende e-handelseksperter på konferencerne NRF2019 og Shoptalk2019.

Eventdetaljer
Dato 11. april 2019 Sted DI, H.C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V
Tid 09:30 - 11:30 Tilmelding til Se link i teksten

Den digitale udvikling går stærkt, og kravene til de digitale løsninger stiger i takt med kundernes forventninger. Derfor er det essentielt, at din digitale forretning giver gode brugeroplevelser samt matcher konkurrenternes.

Sammen med e-handelshuset Hesehus A/S har DI Handel samlet guldkornene fra den store e-handelskonference SHOPTALK 2019 i Las Vegas og NRF Retail’s Big Show 2019 i New York, der er National Retail Federations store konference om detailhandel. På arrangementet vil I, ud over en præsentation af de nyeste trends, få indblik i, hvordan førende virksomheder imødekommer fremtidens kunder, og I kan hente inspiration fra de nyeste, innovative koncepter.

Deltag i seminaret, hvis du savner inspiration og ny viden til det næste skridt på jeres digitale rejse eller ønsker konkrete eksempler på, hvordan internationale virksomheder arbejder med nogle af de nyeste trends indenfor e-handel og detail.

Arrangementet afholdes både i Odense og København.

PROGRAM

09.00: Registrering og kaffe

09.30: Velkommen v/DI Handel

09.40: Digitale guldkorn fra NRF Retail’s Big Show 2019 v/ direktør for leverance og udvikling Mette Reinholt Mortensen, Hesehus A/S

10.30: Danskernes e-handelsadfærd v/ eCommerce advisor Jørgen Fischer, Postnord A/S

11.00: De hotteste trends fra Shoptalk v/ adm. direktør Lars Hedal, Hesehus A/S

11.45: Tak for i dag

Programmet er med forbehold for ændringer

Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig via dette link

Om NRF Retail's Big Show & Shoptalk

NRF Retail's Big Show
Verdens største retail-konference med mere end 36.000 besøgende hvert år og over 700 udstillere fra mere end 99 lande. NRF Retail’s Big Show er den toneangivende konference indenfor branchen. Der er indlæg fra verdens førende retailere, der giver deres bud på fremtidens retail, kundernes shoppepræferencer, inspirerende shoppeoplevelser, samt hvilke udfordringer de står overfor – og hvordan de håndterer dem.

Shoptalk

Shoptalk er samlingspunktet for individer og virksomheder, der interesserer sig for hvordan forbrugerne opdager, handler og shopper online i dag og i fremtiden. Hvert år samles over 8.000+ deltagere til Shoptalk i Las Vegas (USA), som er e-handelsbranchens store inspirations konference med trends og indsigt i det digitale felt.

"