Menu
kom til gratis morgen-event

Find din indre E-commerce-rockstjerne

Deltag i dette gratis morgen-event, og find ud, hvordan designprocessen skaber data til e-handel, og hvad der skal til, for at du bliver en sand e-commerce-rockstjerne

Eventdetaljer
Dato 22. maj 2019 Sted Delogue, Sorøgade 6, 2100 Kbh Ø
Tid 09:00 - 11:00 Tilmelding til Se link i teksten

Designprocessen skaber data til e-handel

Hvad kræver det at blive en sand rockstjerne når det kommer til e-handel – fra design processen til dit produkt møder kunden online?

Den digitale markedsplads gør kundens køb lettere, men dette betyder samtidig at en masse produktinformation skal styres og kontrolleres. 

Så hvordan når du jeres online markedsplads smartere, hurtigere og med mere pålidelige data?

Og hvordan implementerer du dette i din daglige arbejdsgang?

Find ud af dette, når Delogue inviterer til gratis morgen-event. 

Du kan møde: 

Kasper Holst, partner og omnichannel commerce ekspert hos IMPACT.

I en verden hvor kunder har større forventninger til deres online shopping oplevelse, bør brands finde deres indre E-commerce rockstjerne frem. Ifølge Kasper Holst er nøglen til dette, konstant at møde samt overstige kundernes forventninger. Dette fortæller og inspirerer Kasper os alle meget mere om. Du får en checkliste med tips og tricks du kan tage med hjem. 

Rikke Biehl, CEO hos Delogue PLM.

Rikke vil dykke ned I hvordan man allerede i design - og indkøbsprocessen kan styre og kontrollerer produktinformationerne og dermed effektivisere integrationen mellem design og e-handel.  

Tilføj lidt ekstra til din morgenkaffe

Kom til dette inspirerende morgenevent og få konkrete tips og tricks til hvordan du finder din indre E-commerce Rockstjerne frem. Eventen er for alle livsstilsbrands og er relevant for både CEO´s, ledere, designere, indkøbere og marketing medarbejdere. 

 
Det praktiske

Eventen bliver afholdt i lokalerne hos Delogue på Sorøgade 6, 2100 København Ø, 22. maj, kl. 9.00- 11.00.

Det er gratis at deltage og du kan bestille din billet på hjemmesiden www.future-fashion.eu hvor du også finder mere information om indlægsholderne samt agenda for dagen.

"