Menu
Trendwebinar med File under Pop:

Hvilken stil, farver og farvesammensætninger dominerer i interiørbranchen?

Josephine Akvama Hoffmeyer, som er grundlægger af File Under Pop, giver sit bud på nogle af de stærkeste tendenser, der dominerer interiørbilledet.

Eventdetaljer
Dato Tirsdag d. 13. september 2022 Sted Webinar
Tid 10.00 Tilmelding til Nederst på siden

File Under Pop er specialiseret i kreativt rumdesign for både private og professionelle. Med afsæt i et farveunivers, der rummer 96 nuancer og strækker sig på tværs af maling, håndlavede fliser, tapet, tekstil og skræddersyede designløsninger, rådgiver File Under Pop sine kunder om farver, tekstur og indretning.

Siden virksomhedens grundlæggelse i 2015 har File Under Pop løbende skubbet til grænser for gængs brug af farver og materialer med et ønske om at udvikle og nytænke private og offentlige rum, så de ikke blot er smukke, men også afspejler funktion, liv, følelser og samtiden.

File Under Pop møder kunderne på daglig basis i virksomhedens Studio og butik, Color Lab, i det indre København, men besøger også kunderne som led i renoveringen af større projekter, hvor virksomhedens konsulenter og arkitekt er med til at udvikle koncepter helt fra bunden.

Webinaret er kun for medlemmer af DM&T - men naturligvis gratis.

 
 
"