Menu

Fokus på influencers med Pernille Teisbæk

INGEN LEDIGE PLADSER. Mød super-influenceren Pernille Teisbæk og få styr på de juridiske forhold i samarbejdet mellem influencer og brand, når DM&T inviterer til dette seminar.

Pernille Teisbæk er en af de mest indflydelsesrige influencere i Danmark
Pernille Teisbæk er en af de mest indflydelsesrige influencere i Danmark
Eventdetaljer
Dato 5. april Sted Dansk Mode & Textil, Birk Centerpark 38, Herning
Tid 13:00 - 15:00 Tilmelding til kursus@dmogt.dk

DM&T har inviteret Danmarks førende influencer Pernille Teisbæk til at fortælle om sit virke, ligesom hun giver et unikt indblik i, hvad det vil sige at samarbejde med en influencer. I den sammenhæng giver Pernille Teisbæk også en introduktion til firmaet Social Zoo, som hun driver sammen med partnere Hannah Løffler.

Derudover får du også en introduktion til de juridiske forhold, der gælder ved samarbejde mellem brand og influencer. Her sætter DM&T’s advokat Rikke Mynster Johansen fokus på markedsføringsloven og giver gode råd til samarbejdet mellem brand og influencer.  

Programmet lægger op til spørgsmål og debat.

Seminaret koster kr. 599 ex. moms for medlemmer og kr. 1.199 ex. moms for ikke-medlemmer. 

Om Pernille Teisbæk

Pernille Teisbæk er en anerkendt mode-influencer med mere end 15 års erfaring. Hun har tidligere været moderedaktør på både ALT for Damerne og Eurowoman og startede i 2012 bloggen Lookdepernille. Den blev hurtigt Pernilles fuldtidsbeskæftigelse sammen med hendes sideløbende karriere som stylist og modeekspert på Go’morgen Danmark. I februar 2016 lukkede hun bloggen for at hellige sig stylist-karrieren og sidenhen firmaet Social Zoo, som arbejder professionelt med influencer marketing.

"