Menu

Klimakortlægning og -beregning: Hvordan sætter du mål? (2/2)

Webinar 2/2

Eventdetaljer
Dato Onsdag d. 17. november 2021 Sted Webinar
Tid 9.30-11 Tilmelding til Nederst på siden

Klimakrisen er mere aktuel nu end nogensinde før. Mode- og tekstilbranchen er blandt de mest udledende af drivhusgasser, og der er stort behov for, at virksomheder i branchen bidrager til at vende udviklingen.

Derfor har DM&T har indgået et samarbejde med CEMASYS og afholder sammen med dem en webinarrække til DM&T-medlemmer om klimakortlægning og -beregning i mode- og tekstilbranchen.

Det første webinar, som finder sted den 4/11 fra 9.30-11.00, vil fokusere på principper og metoder for klimakortlægning- og beregning. Det andet webinar vil have et specifikt fokus på, hvordan man sætter mål for virksomhedens CO2-reduktioner.

Vi vil især fokusere på Science Based Targets Initiative (SBTi); et internationalt anerkendt initiativ etableret af Carbon Disclosure Project (CDP), World Ressource Instititute (WRI) og Verdensnaturfonden (WWF) med henblik på at motivere at virksomheder sætter CO2 målsætninger der er i overensstemmelse med Parisaftalen. Også her vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål og drøfte konkrete udfordringer, som medlemmer står overfor.

Webinaret finder sted på engelsk og dansk.

Kun for medlemmer.

Tilmeld dig her:

 
 
"