Menu

Kursus om FSC for indkøbere og kvalitetsansvarlige

Kurset er for indkøbere og medarbejdere, der har ansvar for at tjekke FSC-certificerede leverandører, indkøbe FSC-materialer og som måske også arbejder med overholdelse af tømmerlovgivning som f.eks. EUTR.

Eventdetaljer
Dato 22. august 2018 Sted Verdens Skove, Klostergade 34, 3., 8000 Aarhus C
Tid 09:30 - 12:00 Tilmelding til kursus@fsc.dk

I livsstilsbranchen stilles der også krav il viden om FSC-mærkning og relevant lovgivning, når det kommer til trævarer. Dette kursus er både for dem, som allerede kender FSC men har brug for et brush-up-kursus, og for medarbejdere, der ikke har så meget kendskab til FSC.

På kurset kommer vi omkring forskellige emner i relation til FSC og indkøb:

  • Introduktion til FSC-systemet og den certificerede leverandørkæde.
  • Kontrol af leverandører og indkøbsdokumentation via info.fsc.org og gennemgang af processen “før”, “under” og “efter” indkøbet.
  • Søgning efter leverandører og FSC-certificerede produkttyper.
  • Brug af FSC til at imødekomme relevant tømmerlovgivning som f.eks. EUTR.
  • Værktøjer og yderligere hjælp.

Til hvert emne vil vi give vores bedste råd baseret på 10 års erfaring med at rådgive og hjælpe indkøbere med FSC og indkøb af FSC-certificerede produkter.

Tid og sted
Kurset afholdes:

  • Onsdag d. 22. august fra 9.30-12.00 i Aarhus (hos Verdens Skove, Klostergade 34, 3., 8000 Aarhus C)
  • Torsdag d. 23. august fra 13.00-15.30 i København (hos Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH), Overgaden Oven Vandet 10, st.,1415 København K)

Pris
Kurset er gratis for medlemmer af FSC Danmark (op til to deltagere pr. medlem). Ikke-medlemmer kan deltage for 1.200 kr. ex. moms. 

Tilmelding
Tilmelding sker via mail til kursus@fsc.dk. Tilføj "Kursus for indkøbere” i emnefeltet og husk at oplyse, om du ønsker at deltage i Aarhus eller København.

Kurset bookes efter "først til mølle"-princippet.

"