Menu

Mød Amazon, OTTO og syv andre online markedspladser

Interessen for online markedspladser er høj, mens den reelle viden er lav. Vi har derfor sat ni udvalgte markedspladser i stævne den 04. februar 2020 i Aarhus, hvor du får chancen for at møde og være i direkte dialog dem.

Foto: Christian Wiediger on Unsplash
Foto: Christian Wiediger on Unsplash
Eventdetaljer
Dato 4. februar 2020 Sted Radisson Blu Scandinavia, Margrethepladsen, 8000 Aarhus
Tid 09:00 - 15:00 Tilmelding til Se link i teksten

Som et led i projektet E-eksport via online markedspladser, får du nu lejlighed til at stifte bekendtskab med nogle af de helt store online markedspladser. Det sker den 4. februar i Aarhus. 

Når man kigger ud i verden, er globale online markedspladser (GOMPs) et fænomen i hastig vækst. Mange virksomheder udnytter allerede i dag muligheden for at eksportere deres varer via f.eks. Amazon, eBay eller Alibaba, og for hver måned kommer flere virksomheder til.

Ved at sælge via en GOMP kan virksomheder koble sig på markedspladsens veludviklede infrastruktur (kundestrøm, logistik, IT, etc.) i stedet for selv at skulle stå for det. For virksomhederne indebærer salg via GOMPs nogle potentielle fordele, f.eks. kan udgifterne til etablering af nye eksportmarkeder reduceres. Derudover kan der være lettere tilgang til nye kundegrupper, da GOMPs typisk har en høj kundestrøm og dermed høje omsætningshastigheder. I forhold til en lille økonomi som den danske, kan der derfor være tale om store eksportgevinster ved at udnytte GOMPs som springbræt til den store verden.

Du har nu mulighed for at møde dem det hele handler om: GOMPs, når vi den 04. februar har inviteret ni online markedspladser til Aarhus:

  • Amazon
  • eBay/DBA
  • OnBuy
  • OTTO
  • T-mall Global
  • WeChat
  • Wayfair
  • Newegg
  • Fruugo

På konferencen kan du få et indblik i deres forcer, og hvorledes det giver synergieffekter at være repræsenteret på flere markedspladser. Der vil også være mulighed for individuelle dialoger med de enkelte globale online markedspladser, så du kan træffe et kvalificeret valg om, hvorvidt du ønsker at sælge via disse eller ej.

Du kan tilmelde dig via dette link. Her kan du også læse mere om arrangementet. 

Om projektet

Du kan læse mere om E-eksport via Online Markedspladser på Onlinemarkedspladser.dk

Det er CBS og DI Handel, der står bag projektet, med midler fra Industriens Fond. 

Formålet er at ruste din virksomhed med viden og kompetencer til at træffe en kvalificeret beslutning om, hvorvidt I ønsker at drive salg via online markedspladser, samt at tilvejebringe værktøjer/ metoder, så I lettere kan sælge via online markedspladser.

"