Menu

Mød marokkanske tekstilproducenter til online matchmaking

Vil du vide mere om din virksomheds muligheder for produktion i Marokko, har du nu muligheden. Du kan booke online-møder med 16 udvalgte producenter, ligesom der er mulighed for en digital rundvisning på fabrikker og systuer.

Foto: Ayoub Allaoui on Unsplash
Foto: Ayoub Allaoui on Unsplash
Eventdetaljer
Dato 22. og 25. juni 2021 Sted Online
Tid Efter aftale Tilmelding til Se information i teksten

Du får mulighed for at møde 16 marokkanske tekstilproducenter til online B2B-møder. Deltag og hør om dine nye muligheder i Marokko.

AMITH (Association Marocaine des Industries du Textile et de l’Habillement) står bag de 16 marokkanske textilproducenter, der ønsker at mødes med skandinaviske indkøbere og brand-owners indenfor tekstil- og modebranchen.

Market Select ApS står bag matchmaking’en mellem de 16 marokkanske producenter og interesserede skandinaviske indkøbere.

B2B online møder vil finde sted den 22. juni og 25. juni 2021 – i form af skemalagte Teams-møder, hvor indkøberne får mulighed for at mødes og tale med udvalgte marokkanske producenter, udveksle information, og der er også mulighed for en digital rundvisning på producenternes fabrikker og systuer.

For yderligere information, tilmelding, samt et katalog med præsentation af de marokkanske tekstilproducenter (kan også downloades nedenfor), kontakt venligst Market Select:

Helle Lykke Fuglevig på tel: 0045 2325 1723, e-mail helle@marketselect.dk

Rene Lykke Lindskog Jensen på tel: 0045 2210 1892, e-mail rene@marketselect.dk

Tilmelding til B2B online møder foregår ved at sende en e-mail til Helle eller Rene med angivelse af ønsket dato for møder (22. eller 25. juni) samt angivelse af, hvilke firmaer man ønsker at mødes med. Få dage før arrangementet får man en mødeoversigt og indkaldelse via Teams til de skemalagte møder. Alle møder skemasættes med start hver hele time, så møderne kan vare fra 30 minutter til 55 minutter – alt efter behov.

Tilmelding snarest belejligt – dog senest 18 juni 2021.

Download katalog med de 16 marokkanske producenter

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"