Menu
Gratis morgenmøde om automatiseret marketing

Morning Summit - Marketing Automation

Udenlandske virksomheder truer danske modebrands på deres eksistens - Vil du være blandt de overlevende?

Eventdetaljer
Dato 7. november 2018 Sted BLOX, Bryghuspladsen, 1473 København K
Tid 09:00-12:00 Tilmelding til https://dmogt.nemtilmeld.dk/5/

Indrømmet, måske sætter vi det lidt på spidsen, men de danske modevirksomheder skal kæmpe om forbrugernes gunst i en benhård, global konkurrence, hvor de udenlandske virksomheder har fuld fart på og er tungt datadrevne - med kunden i centrum.

Det skal dog ikke være forbeholdt de udenlandske mastodonter at udnytte digital marketing til styrke relationen til forbrugerne. Vi skal have aktiveret vores værdifulde data, og bruge dem i kommunikationen med forbrugerne, og her spiller automatiseret marketing en helt central rolle.

Dansk Mode & Textil har derfor indgået et samarbejde med Lifted og Mapp Digital for at styrke modebranchens online markedsføring. Det har resulteret i dette mini summit, hvor vi sætter spot på, hvordan du kan styrke din virksomheds online markedsføring, kommunikation og position. Vi tager afsæt i de strategiske overvejelser, og giver dig inspiration og viden til at komme videre.

Vil du gerne vide hvordan din virksomhed kan tage kampen op mod de udenlandske spillere, ikke bare af ren overlevelse men for at skabe vækst, så tilmeld dig vores gratis mini summit, der afholdes den 7. november fra 09:00-12:00. Vi byder på morgenkaffe og -brød.

Vi glæder os til at se dig.

Tilmelding sker på dmogt.nemtilmeld.dk/5  Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først til mølle-princippet. Arrangementet er forbeholdt medlemmer af Dansk Mode & Textil. 

Det er gratis at deltage, men vi opkræver et no show-fee på kr. 500. 
"