Menu

New Retail og Tech studietur til Shanghai

Lifestyle & Design Cluster inviterer jyske og fynske virksomheder på studietur til Shanghai, hvor der bliver lejlighed til at udforske den nyeste produktionsteknologi på det kinesiske marked. Samtidig bliver der fokus på cutting-edge teknologi i retail.

Foto: Kido Dong on Unsplash
Foto: Kido Dong on Unsplash
Eventdetaljer
Dato 18. - 22. marts 2019 Sted Shanghai, Kina
Tid Tilmelding til

Kina stormer frem med de teknologiske landvindinger i disse år. Så hvorfor ikke forsøge at få det bedste af Kina med hjem og arbejde videre?

Den mulighed giver Lifestyle & Design Cluster dig i samarbejde med Inno-Pro og China Experience, når de i januar 2019 tager til den kinesiske storby Shanghai, hvor de skal udforske området med fokus på især IKT, kreative erhverv og den nyeste produktionsteknologi på det kinesiske marked. Samtidig bliver der fokus på cutting-edge teknologi i retail og ikke mindst muligheder for at networke med både danske og kinesiske virksomheder med fælles interesser.

Turen henvender sig i særlig grad til jyske og fynske virksomheder inden for detail, med interesse for O2O og big data, men også for produktionsvirksomheder, der ønsker et indblik i den nyeste teknologi indenfor 3D-print.

Andre interessenter, der er nysgerrige på den nyeste udvikling i Kina, er naturligvis også velkomne.

Læs mere og tilmeld dig på ldcluster.com
"