Menu

Reducer dit Co2-aftryk i logistikken

Få kontrol og indsigt i din virksomheds Co2-aftryk i transportkæden samt tips til, hvordan jeres virksomhed kan arbejde med Co2-reduktion og dokumentation i selskab med DM&T og GreenWay Logistics

Eventdetaljer
Dato Onsdag d. 12. oktober 2022 Sted Webinar
Tid 9 - 10.30 Tilmelding til Nederst på siden

I mode- og sportsbranchen bevæger vi os mod en global bæredygtighedsstandard. Flere og flere virksomheder stiller krav til bæredygtighed. Virksomheder kan fremover møde krav om også, at have en officiel certificering af sit CO₂-fodaftryk i de kommende år. Sørg for, at din virksomhed overholder bæredygtighedskrav og fremtidige EU-regler. Med CO₂ Improve er du forberedt på alle nuværende og fremtidige krav fra kunder, myndigheder og NGO'er.

CO₂ Improve hjælper virksomheder med at beregne, analysere og forbedre CO₂-fodaftrykket for logistikaktiviteter gennem innovationer og samarbejde. Ved hjælp af vores forløb kan virksomheder skabe overblik og få konkrete input på hvordan man kan reducere samt arbejde med Co2 reduktion i transport kæden.
 

Ønsker du mere information og er du interesseret i mulighederne for din virksomhed for at reducere CO₂-udledningen? Vi planlægger en online CO₂ Improve info session for DM&T-medlemmer onsdag den 12. oktober 2022 kl. 9.00.

Program:

Velkommen - Michelle van Velthoven Utzon-Frank, bæredygtighedsrådgiver, DM&T

Bæredygtig udvikling i modebranchen - Frank Buchmann, Greenway Logistics

CO₂ Improve - Frank Buchmann, Greenway Logistics

Råd og vejledning til forbedringer

Program / forløb– Rapportering. Værktøj – tilgang

Præsentation af kundecase

Certificering GLEC / Compliance

Spørgsmål og svar

Tilmeld dig her

 
 
"