Menu

Medlemstilbud: Forsød dine medarbejderes sommer i Danmark

DM&T’s samarbejdspartner Arp-Hansen Hotel Group giver dig nu muligheden for at tilbyde dine medarbejdere ekstra gode tilbud på overnatninger og pakkeløsninger i løbet af sommeren. Du skal være logget ind for at få adgang til tilbuddene.

Følgende tekst er skrevet af DM&T’s samarbejdspartner Arp-Hansen Hotel Group. Læs mere om dine fordele i DM&T’s aftale med Arp-Hansen.

Arp-Hansen Hotel Group vil gerne give jer, som værdsat samarbejdspartner, mulighed for at forsøde jeres personales ferier og weekender med ekstraordinære gode tilbud hen over sommeren og udvalgte ferieperioder.

Vi tilbyder jeres personale at kunne booke nogle helt specielt skræddersyede personaletilbud i tillæg til andre gode tilbud på vores 8 hoteller i København. Disse unikke personaletilbud kan kun bookes online på vores hjemmeside ved at følge linket nedenfor. De vil afspejle et super tilbud og ”personalegode” til alle medarbejdere i jeres organisation.

Tilbuddene vil blive opdateret løbende og vil fremgå under ”SAMARBEJDSPARTNER”. Tilbuddene vil være tilgængelige for ankomst hen over sommeren, efterårsferien og andre særligt udvalgte perioder og gælder et begrænset antal værelser.

Vi vil sætte stor pris på, hvis I vil hjælpe os med at forsøde jeres personales sommer ved at sende dette tilbud ud i jeres organisation eller uploade på jeres intranet, så alle medarbejdere kan tilgå de mange gode tilbud.

Indholdet er kun for DM&T´s medlemmer Login her.

Bliv medlem

Et DM&T medlemskab betyder besparelser, større viden og færre bekymringer i hverdagen. Det giver dig plads til at fokusere på det væsentlige i hverdagen, nemlig at skabe vækst i din virksomhed.

Læs mere.

"