Menu

Bestseller fortsætter OL-parløb

Efter at have været en del af de paralympiske og olympiske lege i Beijing, London og Rio de Janeiro er Bestseller også leverandør af påklædning til de danske atleter under næste års lege i Tokyo.

Sara Slott vandt OL-sølv i Rio 2016 i disciplinen 400 meter hækkeløb. Foto: PR
Sara Slott vandt OL-sølv i Rio 2016 i disciplinen 400 meter hækkeløb. Foto: PR

01. august 2019

Bestseller har i de foregående tre udgaver af de paralympiske og olympiske lege leveret en eksklusiv til de danske atleter, og det partnerskab fortsætter, således at de danske atleter også vil være iført Jack & Jones og Vero Moda, når legene næste år finder sted i Tokyo.

De danske atleter vil bære kollektionerne ved alle lejligheder uden for konkurrencerne i Tokyo 2020, hvilket også inkluderer åbningsceremonierne, og hvad der forhåbentligt bliver mange optrædener på medaljeskamlen.

”Det var en ret nem beslutning for os at forlænge vores partnerskabsaftale med BESTSELLER til Tokyo i 2020. De tilbagemeldinger vi har modtaget fra vores atleter fra de forrige tre olympiske og paralympiske lege har været, at de danske hold har været blandt de bedst klædte,” siger Søren Simonsen, Chef de Mission hos Danmarks Idrætsforbund, i en pressemeddelelse.

Han roser Bestsellers evne til at skabe iøjnefaldende påklædning, der samtidig tager højde for atleternes ønsker.

Bestsellers kommunikationschef Jesper Stubkier tilføjer:

”Hos BESTSELLER tror vi på, at talenter kan opnå stort set alt med den rette opbakning. At designe og levere Danmarks officielle olympiske og paralympiske kollektion er vores måde at støtte de talentfulde og hårdarbejdende atleter i deres kamp for medaljer.”

Bestseller oplyser, at kollektionerne vil blive præsenteret næste forår, men at man allerede i løbet af de kommende måneder vil offentliggøre udvalgte dele af kollektionen.

Udmeldingen om det forlængede partnerskab kommer et år inden legene i Tokyo, og i den anledning har Bestseller og Danmarks Idrætsforbund lavet en video, hvor hækkeløberen Sara Slott, cykelrytteren Lasse Norman Hansen og roeren Eskild Ebbesen ser tilbage på deres medaljevindende øjeblikke og det tøj, de havde på, da de fik hængt medaljerne om halsen.
"