Menu
Navne- og strategiskifte:

CIFF Kids bliver til CIFF Youth

CIFF Kids skifter fra den kommende sæson navn til CIFF Youth. Samtidig rykker messen fra Forum til Bella Center, ligesom CIFF Youth åbner op for nye tiltag.

CIFF Kids skifter navn til CIFF Youth og flytter fra januar 2019 tilbage til Bella Center.
CIFF Kids skifter navn til CIFF Youth og flytter fra januar 2019 tilbage til Bella Center.

23. oktober 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Fra januar 2019 er det slut med CIFF Kids. Messen skifter navn til CIFF Youth og rykker tilbage til Bella Center efter nogle år i Forum. Dermed bliver messen en del af de samme rammer som CIFF, men den får sit eget liv og konceptuelle udtryk.

Grunden til navneskiftet skal findes i en større holistisk vision:

”Det nye brand-navn afspejler både vores trang til at omfavne ungdomskulturen på en mere meningsfuld måde og vores plan om at udvide i friske, nye retninger,” lyder det i en pressemeddelelse fra CIFF Youth signeret af Kristian Andersen, Creative Director of CIFF, CIFF YOUTH and Code Art Fair.

Det betyder, at CIFF Youth-holdet i de kommende måneder vil transformere platformen, således at den afspejler en mere ekspansiv og inkluderende vision. Det betyder, at nye brands og designere kommer til, men også tilføjelse af livsstil, sport og kunst, ligesom der bliver plads til kuraterede områder, master classes og talks, som kan inspirere.

Besøgende og udstillere må dog vente lidt med at opleve visionen folde sig ud i fuldt flor.

”I august 2019 er den nye vision på plads, hvilket bringer CIFF Youth tættere på CIFF og Code Art Fair, hvilket skaber friske synergier og bringer vores community tættere sammen,” lyder det i pressemeddelelsen.  

"