Menu

Copenhagen Fashion Week offentliggør modeugens kalender

Når Copenhagen Fashion Week SS20 løber af stablen fra den 6. til 9. august, bliver det med et stærkt felt af både etablerede og nye brands fra Danmark og vores nabolande.

Cecilie Bahnsen / Copenhagen Fashion Week
Cecilie Bahnsen / Copenhagen Fashion Week

20. juni 2019

Copenhagen Fashion Week har netop løftet sløret for den officielle kalender for den sommerens modeuge. Efter et rekordhøjt antal ansøgere danner den danske hovedstad i år rammen for i alt 32 shows og syv præsentationer. Gamle kendinge som Designers Remix, By Malene Birger og Ganni er igen at finde på showkalenderen sammen med yngre brands som Saks Potts og Cecilie Bahnsen, der de seneste år har gjort kometkarriere i både ind- og udland.

”Vi har været lettere overvældet over ansøgerfeltet til den kommende modeuge, der udover at slå alle rekorder i antallet af ansøgninger, også var et absolut kvalificeret og stærkt felt. Derfor er vi også ekstra glade for at være lykkedes med en kalender, der på kun tre showdage rummer så mange, interessante, dygtige og nyskabende brands fra både Danmark samt vores nabolande Sverige, Norge og Tyskland," siger Copenhagen Fashion Week's adm. direktør Cecilie Thorsmark

Bæredygtige Blanche åbner ballet

Tirsdag den 6. august kl. 9 bliver modeugen skudt i gang med modeugens officielle åbningsshow fra det bæredygtige brand Blanche. På showkalenderen er brands som Henrik Vibskov, Soulland og Freya Dalsjø igen at finde efter flere sæsoners fravær, mens Samsøe Samsøe og svenske Hope er blandt modeugens debutanter. Rotate, med Thora Valdimarsdottir og Jeanette Madsen bag roret, lukker og slukker sommerens showdage torsdag aften.

Se den officielle kalender her.

"