Menu

Cykeltøjsiværksættere får dansk stjernerytter på holdet

Jakob Fuglsang har købt sig ind i det danske cykeltøjs-brand isolés og indtræder i ejerkredsen såvel som bestyrelsen. Han skal være med til at udvikle både brand og produkter.

Jakob Fuglsang bliver medejer af det unge danske cykeltøjsbrand isolés. Foto: PR
Jakob Fuglsang bliver medejer af det unge danske cykeltøjsbrand isolés. Foto: PR

13. marts 2019 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

I ambitionerne om at nå cykelsportstøjets bjergtinder forstærker det unge cykeltøjsbrand isolés nu holdet med den danske stjernerytter Jakob Fuglsang, som bliver medejer af brandet.

Isolés startede i 2018 og laver cykeltøj af professionel kvalitet med fokus på et rent design og bæredygtige materialer, og det er netop derfor, Jakob Fuglsang bliver en del af projektet.

“Jeg har det sidste halve år haft et godt øje til isolés. De har bevist, at cykeltøj ikke behøver være skrigfarver og reklamelogoer. Teamet bag har store ambitioner, og det motiverer mig meget. Jeg mener, potentialet for mærket er utroligt stort,” fortæller Fuglsang, der har vundet flere internationale etapeløb og en OL-sølvmedalje på CV’et.

Derfor ved han om nogen, hvad cykeltøjet betyder for den enkelte rytter.

“Selvom cykling er en holdsport, så er den individuelle følelse man opnår i sadlen helt personlig, og noget man jagter både til træning og løb. Netop den indsigt er isolés bygget op omkring,” siger Jakob Fuglsang.

Fuglsangs insiderviden styrker produkterne

For den 33-årige cykelrytter, der til dagligt kører for det kasakhiske professionelle cykelhold Astana, er det også en mulighed for at gøre klar til den dag, han stiller cykelskoene på hylden.

“Vi har lagt en plan for, hvordan jeg i fremtiden kan tage mere ansvar i udviklingen af brandet. Jeg er sikker på, jeg kan hjælpe med at skabe endnu mere tekniske kollektioner og finpudse produkterne det sidste. Lige nu er mit absolutte fokus dog på at nå op på podiet i Paris,” fortæller Fuglsang og henviser til sommerens udgave af Tour de France, hvor han satser på en plads i top-3.

Ikke overraskende er isolés’ stifter og direktør Henrik Dahl Rubak meget tilfreds med den nye tilføjelse til holdet.

“Vi er utroligt stolte af, at Jakob vil være en del af isolés. Vi er sikre på, hans erfaring og ikke mindst perfektionisme vil hjælpe os til at udvikle endnu bedre kollektioner i fremtiden. Jakob har vist, at han er Danmarks bedste cykelrytter, og den know-how han kommer med er helt unik. Han har en klar holdning til både stilen og funktionen i vores produkter. Allerede nu har han sat et markant aftryk på en række produkter, der snart kommer ud i handlen,” fortæller han.

Selvom konkurrencen på markedet er hård, forventer virksomheden sig meget af fremtiden.

“Vi er på et marked i kraftig vækst, særligt i Europa. I sportsverdenen såvel som i forretningsverdenen er konkurrencen motiverende og med til at holde en i form. Nu skal vi ud at vise, at isolés kan være med på et endnu højere niveau,” slutter Henrik Dahl Rubak.

Samtidig med Jakob Fuglsang indtræder også Christian Alex Hansen i ejerkredsen.

Cykeltøjsbrandet isolés er grundlagt i 2018 af den tidligere semi-professionelle cykelrytter Henrik Dahl Rubak. Betegnelsen isolés blev givet til kategorien af ryttere, der kørte uden hold og sponsorer i de tidligere udgaver af Tour de France.
Cykeltøjsbrandet isolés er grundlagt i 2018 af den tidligere semi-professionelle cykelrytter Henrik Dahl Rubak. Betegnelsen isolés blev givet til kategorien af ryttere, der kørte uden hold og sponsorer i de tidligere udgaver af Tour de France.
"