Menu

Direktørskifte i Agidon

Agidon A/S, som leverer en række it-løsninger til modebranchen, skal have ny direktør. Efter mere end 24 år i førersædet, overlader Jørgen Jensen tøjlerne til en ny mand. Grundlæggeren bliver dog i virksomheden.

07. juni 2018

Jørgen Jensen stopper som CEO i it-virksomheden Agidon, som han har drevet siden etableringen i 1994. Beslutningen sker med ønsket om at fremtidssikre virksomheden, som Jørgen Jensen dog ikke forlader. Han indtræder i stedet i en stilling som Chief Visionary Officer eller udviklingsdirektør på mere mundret dansk. Med den nye stilling som udviklingsdirektør får Jørgen Jensen til opgave at identificere nyt forretningspotentiale og varetage relationspleje.

Direktørstolen overtages af en mand med omfattende erfaring fra tekstilbranchen. Michael Holmsgaard, der er 39 år, har over 15 års erfaring fra tekstilbranchen senest som CEO hos Active Sportswear Int. A/S. Derudover har han tidligere arbejdet i IT-branchen, så han kommer med  erfaring fra begge lejre.

”Baggrunden for opgradering af direktionen er at fremtidssikre virksomheden, herunder giver tidspunktet mulighed for at forankre virksomhedens vigtige kerneværdier, tillige med at vi sikrer en nødvendig fornyelse i forhold til en omskiftelig IT branche,” lyder det i en pressemeddelelse fra Agidon.

"