Menu
Din juridiske medlemsportal er i luften:

Dit kontraktarbejde er allerede blevet meget nemmere

I sidste uge modtog ansatte i DM&T’s medlemsvirksomheder login til DM&T Contracts & Compliance – din juridiske medlemsplatform, og dermed er vejen banet til et langt lettere arbejde med kontrakter. Men dette er bare en af mange fordele, som du ganske enkelt ikke må snyde dig selv for.

02. november 2021

Sidste onsdag modtog en række medarbejdere en god nyhed direkte i deres indbakke. Her kom beskeden om, at DM&T Contracts & Compliance nu er i luften, og dermed er kontraktarbejdet pludselig blevet en leg.

Men det er ikke kun brugerne, der er glade for den nye platform. Også DM&T’s adm. direktør Thomas Klausen glæder sig over dte nye initiativ:

”Vi vil altid gerne gøre, vores medlemmers hverdag lettere. Vi ved, at kontrakter sjældent er det, de glæder sig mest til at gå i krig med. Med DM&T Contracts & Compliance bliver det juridiske arbejde nu meget lettere, og jeg tror, at den enkelte medlemsvirksomhed vil kunne mærke en positiv effekt fra den ene dag til den anden. Derfor håber jeg, at alle vil tage godt imod portalen og begynde at bruge hurtigst muligt,” siger han.

På portalen finder du 25 mest benyttede kontrakter, som er blevet automatiseret, så næste gang du skal bruge en agentaftale, en funktionærkontrakt eller en NDA, så kan du bare logge ind på portalen, svare på nogle få spørgsmål, og så dannes kontrakten helt automatisk med dine valg.

Bagefter kan du sende den til modparten og bede vedkommende underskrive med digital signatur, hvilket er en fantastisk gratis feature ved portalen.

Alt sammen som en del af dit service- eller overenskomstmedlemsskab.

Ud over de automatiserede kontrakter, finder du også et rigt udbud af DM&T’s standardkontrakter, som imødekommer næsten alle branchens behov. De kan downloades og udfyldes efterfølgende.

Udover kontrakterne indeholder medlemsportalen også en række juridiske compliance-værktøjer, som kan lette din hverdag i virksomheden. Der er både en whistleblower-ordning, et digitalt boardroom og et IPR-værktøj, så I nemt kan holde øje med jeres varemærker. Og her har vi sørget for at forhandle markedets absolut skarpeste priser til vores medlemmer på disse ekstra ydelser.

Den nye juridiske medlemsportal er blevet til i samarbejde med advokatfirmaet DAHL og Contractbook.

Herunder kan du se, hvordan Contracts & Compliance fungerer. Du kan også læse mere her.

Vi afholder webinar om den nye juridiske medlemsportal den 5., 9. og 12. november. Se mere her

"