Menu

DM&T inviterer: Mød modeikonet Pernille Teisbæk

Mød Danmarks førende stylist, modeikon og influencer, Pernille Teisbæk, når DM&T inviterer til seminar i Herning. Her vil hun fortælle om sin vej til tops i de sociale mediers forunderlige verden.

Vær med, når modeikonet Pernille Teisbæk besøger DM&T, hvor hun vil fortælle om sine erfaringer med SoMe-marketing.
Vær med, når modeikonet Pernille Teisbæk besøger DM&T, hvor hun vil fortælle om sine erfaringer med SoMe-marketing.

01. marts 2018 Af As Øland , aso@dmogt.dk

Alle liker Pernille Teisbæk, og med over en halv million følgere på Instagram ved hun om nogen, hvordan de sociale medier fungerer, og hvor effektive de kan være, hvis man bruger dem rigtigt. Hun er stylist og influencer, og der er ingen tvivl om, at de daglige opdateringer på hendes instagram-profil er med til at definere nutidens mode.

Du har nu mulighed for at møde hende, når Dansk Mode og Textil inviterer til seminar i Herning den 5. april. Her vil Pernille Teisbæk give et indblik i den nye SoMe-verden, hvor følgere og likes er blevet en økonomi i sig selv. Hun vil også fortælle om sin virksomhed Social Zoo, som arbejder professionelt med netop SoMe-marketing.   

Desuden vil DM&T’s advokat Rikke Mynster Johansen sætte fokus på markedsføringsloven og give en introduktion til juridiske problemstillinger, man skal være opmærksom på, når man arbejder med markedsføring og branding på de sociale medier.

Danmarks førende modeikon
Som stylist og influencer er Pernille Teisbæk blevet et af Danmarks førende modeikoner og en kæmpe magtfaktor i den danske modebranche. Vogue.com fik for eksempel de eksklusive rettigheder til hendes bryllupsbilleder, hvilket siger lidt om hendes popularitet.

Trods sin unge alder har hun over 15 års erfaring inden for modebranchen, og hun har tidligere være moderedaktør på ALT for Damerne og Eurowoman. Derudover har hun været modeekspert på Go’morgen Danmark i flere år, og i 2012 startede hun bloggen Lookdepernille, som hurtigt blev en fuldtidsbeskæftigelse. Fire år efter lukkede hun bloggen for i stedet at hellige sig til stylistkarrieren og firmaet Social Zoo, som hun driver sammen med partneren Hannah Løfler. 


Hvis du har lyst til at deltage i seminaret, skal du tilmelde dig senest d. 26 marts på kursus@dmogt.dk
 

Hvor: Birk Centerpark 38, 7400 Herning

Hvornår: 5. april, klokken 13.00-15.00

Pris: 599 kroner for medlemmer (ekskl. moms) / 1.199 kroner for ikke-medlemmer (ekskl. moms)

"