Menu
Gratis seminar

DM&T inviterer til seminar om REX

Det giver rigtig god mening for branchens virksomheder at lade sig registrere i REX, hvis de vil have gavn af diverse frihandelsaftaler. Derfor inviterer DM&T nu til gratis seminar, hvor SKAT fortæller om procedure oprindelse og fremtiden for REX.

Toldstyrelsen afholder informationsmøder for virksomheder om Brexit fire steder i landet.
Toldstyrelsen afholder informationsmøder for virksomheder om Brexit fire steder i landet.

18. januar 2018

Dansk Mode & Textil har inviteret SKAT på besøg for at give medlemmerne indsigt i REX-systemet (registret eksportør). For få adgang til at sælge varer med præferenceoprindelse/udtalelse f.eks. fra EU til Canada, skal en virksomhed være registreret i REX-systemet. Det kræver også registrering i REX, hvis der skal laves erstatningsudtalelser (Tidligere GSP-erstatningscertifikater). REX vil med tiden komme til at omfatte endnu flere aftaler, og derfor opfordrer DM&T alle medlemmer til at lade sig registrere deri. DM&T medlemmer deltager gratis i seminaret.

På seminaret vil SKAT gennemgå følgende:

  • Ansøgningsproceduren herunder udfyldelse af ansøgningsblanketten.
  • Hovedvægten af seminaret vil være omkring oprindelsen, som berører præferenceaftaler herunder hvilke krav der skal opfyldes, hvornår en vare opnår oprindelse og hvordan det skal dokumenteres.
  • Lidt om baggrunden og fremtidsplanerne for REX.

Tid og sted:
København, tirsdag den 6. februar kl. 14:00 – 16:00. Fredericiagade 21, 1310 København.
Herning, torsdag den 8. februar kl. 14:00-16:00. Birk Centerpark 38, 7400 Herning.

Tilmelding sker til Bodil Simmelkjær på mail kursus@dmogt.dk

Tilmeldingsfristen er torsdag den 1. februar 2018.

Spørgsmål til seminaret kan rettes til international chef Michael Hillmose på telefon 22 22 04 08 eller mail mhi@dmogt.dk

"