Menu

Egetæppers direktør bliver næstformand i klimapartnerskab

John Vestergaard har takket ja til at blive næstformand for klimapartnerskabet for produktionsvirksomheder, hvor Mads Nipper, CEO i Grundfos, er formand.

Adm. direktør i egetæpper A/S John Vestergaard.
Adm. direktør i egetæpper A/S John Vestergaard.

27. november 2019

Regeringen har nedsat 13 klimapartnerskaber, som skal sikre, at erhvervslivet bidrager til at nedbringe Danmarks CO2-udslip med 70 % i 2030. Dansk Mode & Textil er en del af klimapartnerskabet for handel, og nu træder endnu en aktør fra tekstilbranchen ind i et klimapartnerskab. Egetæppers adm. direktør John Vestergaard, som også er en del af Dansk Mode & Textils bestyrelse, har nemlig takket ja til invitationen om at blive næstformand i klimapartnerskabet for produktionsvirksomheder sammen med Toke Foss, CEO i DEIF.

På LinkedIn skriver John Vestergaard:

”Jeg har med glæde og stolthed takket ja til at blive næstformand i regeringens klimapartnerskab for produktionsvirksomheder, der skal arbejde på at nedbringe Danmarks CO2-udledning med 70% inden 2030. Formanden for arbejdet er CEO Mads Nipper fra Grundfos, og jeg glæder mig meget til samarbejdet med ham.

Der er ingen tvivl om, at der er behov for stærke kræfter, hvis vi skal nå målet, og det bliver spændende at bidrage til opgaven sammen med Grundfos, DI, DEIF og andre dygtige partnere.”

I løbet af de kommende måneder skal de 13 partnerskaber komme frem til de anbefalinger, man vil give regeringen. Disse præsenteres ultimo februar og danner grundlag for det videre arbejde i klimapartnerskaberne. 

"