Menu

Få inspiration til den vitale digitale omstilling

Som en del af projektet Digital Ledelseskultur inviterer DM&T, Lifestyle & Design Clustersamt Erhvervsakademi Aarhus og København til fyraftensmøde, hvor du kan høre eksperter og spændende cases fortælle om deres digitale arbejde. Arrangementet afholdes i Hellerup og Herning og det er gratis at deltage.

Foto: Kaleidico on Unsplash
Foto: Kaleidico on Unsplash

21. maj 2019 Af Jakob Simmelkjær , js@dmogt.dk

Digitaliseringen er alle vegne, også i livsstilsvirksomhederne. Alle led i værdikæden og en række interne processer digitaliseres, og det stiller store krav til virksomhederne. For hvordan griber man den digitaliseringsproces an og ruster sin virksomhed til fremtiden med digitale virkemidler?

Første skridt kunne meget passende være at deltage i det fyraftensmøde, Dansk Mode & Textil, Lifestyle & Design Cluster samt Erhvervsakademi Aarhus og København inviterer til i juni. Her kan branchens SMV’er lære mere om digitalisering og hvorfor det i høj grad handler om ledelse, adfærdsændringer og strategi.

Hiv et par timer ud af kalenderen tirsdag den 11. juni kl. 14-17 i Hellerup eller torsdag 13. juni kl. 14-16:30 i Herning og hør flere virksomheder fortælle om, hvordan de med digitalisering har åbnet op for nye indtjeningsmuligheder og skabt resultater direkte på bundlinjen med digitale indsatser. Du kan blandt andet opleve MOS MOSH (Hellerup), JYSK (Herning) og Kvadrat (Herning). Du kan downloade hele programmet for begge dage nedenfor.

Kom, og se, om SMV:digital-projektet Digital Ledelseskultur skal være startskuddet til at tænke digitalisering ind i din virksomheds strategi, kultur og forretning. 

Download invitation

  • Invitation til fyraftensmøde om digital ledelseskultur

    pdf, 4,76mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"