Menu

Fashion Growth: Christian Stadil i spidsen for kapitalstærke investorer

Igen i år kan små og mellemstore modevirksomheder ansøge om at deltage i Fashion Growth. Her får udvalgte virksomheder mulighed for at præsentere deres vækstpotentiale til en række kapitalstærke investorer, hvor Christian Stadil står i spidsen. Ansøgningsfristen er den 14. marts.

Som formand for Fashion Growth står Christian Stadil i spidsen for en række kapitalstærke investorer, som skal kobles sammen med udvalgte modevirksomheder.
Som formand for Fashion Growth står Christian Stadil i spidsen for en række kapitalstærke investorer, som skal kobles sammen med udvalgte modevirksomheder.

08. marts 2018 Af Olivia Lynglund , obl@dmogt.dk

En af udfordringer i modebranchen er kapital til vækst. Derfor etablerede HEADSTART FASHION i samarbejde med Danske Bank ”Fashion Growth” i 2017, hvor omdrejningspunktet er at koble kapitalstærke investorer med modevirksomheder. En af de passionerede investorer er modemand og CEO i Thornico, Christian Stadil, som er formand for Fashion Growth:

”Jeg er rigtig glad for formandskabet i Fashion Growth, hvor jeg sammen med de andre investorer skal sætte retning for investeringer i modebranchen. Med et initiativ som dette kan vi vise, hvor meget saft og kraft der er i det danske modemiljø, og ikke mindst at man som investorer har mulighed for at få en yderst god forretning af sin investerede kapital,” siger han.

Både små og mellemstore virksomheder ansøge om at komme i betragtning til Fashion Growth programmet, der udspiller sig den 24. april 2018. Ansøgningsfristen er den 14. marts.

Virksomhederne skal klædes på
HEADSTART FASHION og Danske Bank går sammen om at udvælge de virksomheder, som skal have mulighed for at møde investorerne. Efter udvælgelsen vil modevirksomhederne blive vejledt af den garvede advokat og investor Carl Erik Skovgaard Sørensen, der vil klæde virksomhederne på til at præsentere deres vækstpotentiale for investorerne. Vinderne får adgang til et mentorforløb, hvor de kan lære investorerne at kende.

”Jeg har fulgt HEADSTART FASHION igennem længere tid og samarbejdet med Danske Bank om vækstinitiativet er både forfriskende og vigtigt i en tid, hvor en stor del af investormiljøets fokus retter sig mod teknologivirksomheder,” siger Christian Stadil.

Fashion Growth er delt op i to dele. Første del er målrettet up-coming designere og modevirksomheder og er åben for offentligheden. Anden del er målrettet mere etablerede modevirksomheder og er kun åben for investorerne og udvalgte virksomheder.

Direktør i HEADSTART FASHION, Christian Chapelle, ser frem til dette års Fashion Growth:

”Efter kickstarten i 2017 er vi nu klar til en ny, forbedret udgave af Fashion Growth. Vi ved, at det kan være en udfordring at finde risikovillig kapital, derfor ønsker vi at være bindeleddet mellem de deltagende modevirksomheder og investorerne. Et andet formål med Fashion Growth er også, at modevirksomhederne trænes i at præsentere deres forretninger bedst muligt. Med Christian Stadil som formand og en stærk gruppe investorer har vi et rigtig godt afsæt for at skabe værdi,” siger han.

Vigtigt om Fashion Growth:
Den 14. marts er der deadline for fremsendelse af ansøgning til info@headstartfashion.dk. Alle modevirksomheder kan søge.

Den 4. april deltager de udvalgte modevirksomheder i en workshop, hvor de bliver trænet i at pitche deres idé til investorerne.

Den 24. april mødes investorerne og de udvalgte modevirksomheder på Aarhus Teater. Her får modevirksomhederne mulighed for at pitche deres udviklingspotentiale. Pitchen finder sted på Aarhus Teater i Kampmann Salen.
"