Menu

FIVEUNITS, 2nd ONE og Plain Denim styrker bestyrelsen med omfattende brancheerfaring

Modevirksomheden bag de tre brands FIVEUNITS, 2nd ONE og Plain Denim får nyt bestyrelsesmedlem i form af Peter Fabrin.

Peter Fabrin bliver nyt medlem af bestyrelsen i FIVEUNITS, 2nd ONE og Plain Denim.
Peter Fabrin bliver nyt medlem af bestyrelsen i FIVEUNITS, 2nd ONE og Plain Denim.

30. januar 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Den 1. februar bliver Peter Fabrin en del af bestyrelsen hos FIVEUNITS, 2nd ONE og Plain Denim. Siden 2014 har Peter Fabrin været CEO i den svenske outdoor-virksomhed Haglöfs AB, ligesom han tidligere har bestredet en række ledende stillinger i blandt andet The Original Group, IC Companys og Diesel Nordic.

Peter Fabrin bliver en del af en virksomhed, der i løbet af de seneste år har været i hastig vækst. Og virksomhedens CEO Thomas Nissen glæder sig til at drage nytte af det nye bestyrelsesmedlems omfattende erfaring:

 ”Jeg er glad for at få Peter med ombord i bestyrelsen og ser det som en enorm styrke at få en så professionel og branchevant sparringspartner ind. Jeg er overbevist om, at Peters erfaring og kompetencer vil kunne bidrage positivt til vores fremadrettede vækststrategi for virksomheden,” siger Thomas Nissen i en pressemeddelelse.

FIVEUNITS, 2nd ONE og Plain Denims vækststrategi har fokus på at vokse på både eksisterende og nye markeder. Det er en strategi, Peter Fabrin glæder sig til at være med til at føre ud i livet:

”Jeg har med stor interesse fulgt FIVEUNITS, 2nd ONE og Plain Denim gennem årene og jeg er meget imponeret over den positive og succesfulde udvikling. Derfor glæder jeg mig til at arbejde tættere med direktionen om den fremtidige vækststrategi og videreudvikling af virksomheden,” siger Peter Fabrin. Han har tidligere haft bestyrelsesposter i Ball Group, Peak Performance og Designers Remix, så det er en mand med omfattende brancheerfaring, både fra bestyrelseslokalerne og ude i felten. Det hæfter grundlægger og medejer Carit Løvdal sig også ved:

”Jeg har tidligere haft et tæt samarbejde med Peter Fabrin og har oplevet, hvordan han er ambitiøs, handlekraftig og fremsynet i forhold til at prioritere og træffe kvalificerede beslutninger på baggrund af skarpe og relevante analyser. Jeg glæder mig til vores kommende samarbejde, da jeg ved, at Peter vil være en stor kapacitet ikke alene i bestyrelsen, men også som rådgivende sparring til direktionen,” siger Carit Løvdal.

"