Menu

Få ledige pladser til workshops om persondataforordningen

Hvis du er hurtig kan du fortsat sikre dig en plads til en af vores workshops, hvor DM&T i samarbejde med Patrade gennemgår, hvordan din virksomhed skal arbejde med Persondataforordningen.

Dansk Mode & Textil hjælper din virksomhed med at overholde Persondataforordningen
Dansk Mode & Textil hjælper din virksomhed med at overholde Persondataforordningen

09. april 2018

Den 25. maj træder den nye persondataforordning i kraft. Det påvirker alle virksomheder, og derfor er du nødt til at forberede din virksomhed til dette. For at hjælpe vores medlemmer på vej, har DM&T udviklet en toolbox, som på en overskuelig måde forklarer, hvordan du kommer igennem de rette trin, og hvor de mest nødvendige juridiske dokumenter er klar til direkte download og individuel udfyldelse. Den finder du her (kræver medlemslogin).

For at sikre at vores medlemsvirksomheder er klædt bedst muligt på til at arbejde med persondataforordningen, inviterer DM&T i samarbejde med vores samarbejdspartner Patrade til fire workshops, hvor du får gode råd til, hvordan dokumenterne udfyldes, og hvordan arbejdet med persondataforordningen praktisk gribes an.

Der er ganske få ledige pladser, så tilmeld dig nu, hvis du vil være sikker på at få optimalt udbytte.

Tilmeld dig på kursus@dmogt.dk hurtigst muligt. Husk at angive, hvor du ønsker at deltage. Pladserne fordeles efter først til mølle-princippet.

"