Menu

Gentænk gamle tekstiler i cirkulær udfordring

Kan din forretningsidé redde over 750 tons tekstiler fra forbrænding? Eller har du en idé til hvordan vi forlænger livet af 1 tons hagesmække? Så kan du deltage i Den Cirkulære Tekstil Challenge og gøre Københavns Kommune og Region Hovedstadens tekstiler til en cirkulære forretning.

Foto: Brian Patrick Tagalog on Unsplash
Foto: Brian Patrick Tagalog on Unsplash

05. september 2019

Tekstiler har en værdi, også selvom de har huller, pletter eller lugter, og som det ser ud nu brænder vi alt for mange tekstiler. Derfor ønsker Københavns Kommune og Region Hovedstaden at langt flere tekstiler i fremtiden genbruges og/eller genanvendes. Nu har du chancen for at bidrage med din løsning i Den Cirkulære Tekstil Challenge, som er åben for gode idéer indtil 4. oktober. Udfordringen har to spor. Det ene handler om at forlænge tekstilernes levetid, mens det andet handler om at redde tekstilerne fra forbrænding. De bedste idéer præmieres med 2 x 25.000 kroner.

Denne challenge er blevet til i samarbejde mellem Region Hovedstaden, Københavns Kommune og Erhvervsstyrelsen og Gate 21. Du kan læse meget mere og indsende din gode idé her.
"