Menu

Gestuz udvider teamet igen

Modebrandet Gestuz har netop ansat en ny Showroom Manager, som kommer fra Baum und Pferdgarten. Det sker kort tid efter, at brandet har ansat en ny PR- og marketingchef.

Foto: PR
Foto: PR

01. april 2019

Gestuz har netop offentliggjort, at man har ansat Sille Eyser Overgaard Sørensen som ny Showroom Manager. Hun kommer fra en stilling som Marketing Manager hos Baum und Pferdgarten, hvor hun tidligere var PR-koordinator. Sille får ansvar for den daglige drift af brandets showroom i København, ligesom hun skal udvikle Gestuz’ profil på sociale medier.

”Vi er utroligt glade for at have fået en profil som Sille med på holdet. Hun besidder en række kompetencer, der uden tvivl vil bidrage til Getuz’ videre udvikling. Derudover er hun erfaren, når det kommer til social media-strategier, hvilket vi anser som et plus,” siger Maria Baré Johansen, som i sidste måned tiltrådte som Head of PR & Marketing.

Den nye Showroom Manager glæder sig til de nye udfordringer:

”Gestuz er et stærkt brand med et passioneret hold bag sig, og jeg glæder mig meget til at blive en del af dette. Der er store ambitioner for den fremtidige udvikling af Gestuz, og jeg er meget stolt af, at jeg kan få lov til at bruge mine talenter tila t være med til dette,” siger Sille Eyser Overgaard Sørensen.
"