Menu

Her afholdes TOPMØDE 2018

DM&T løfter nu sløret for, hvor TOPMØDE 2018 afholdes. Det bliver Terminalerne i Københavns Nordhavn, der kommer til at lægge lokaler til årets begivenhed i den danske livsstilsbranche.

Terminalerne i Københavns Nordhavn danner rammen om Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2018. Foto: Terminalerne
Terminalerne i Københavns Nordhavn danner rammen om Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2018. Foto: Terminalerne

23. maj 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Dansk Mode & Textil TOPMØDE bliver i Nordhavn, men til oktober flytter modebranchens årsdag til Terminalerne, som åbnede i 2014. Terminalerne ligger på Oceankaj med direkte udsyn til Øresund og Middelgrunden.

Terminalerne er skabt til at huse store events som TOPMØDE, og med sin smukke placering direkte ud til  vandet og den unikke arkitektur er det samtidig en location, som giver rum til de store tanker.

”Det har været vigtigt for os at finde den helt rigtige ramme til dette års TOPMØDE. Terminalerne udfylder alle de krav vi stiller på den logistiske front, men vigtigst af alt er det også en inspirerende location, som har et stærkt visuelt appel, hvilket vores branche har fortjent,” siger Thomas Klausen, adm. direktør i Dansk Mode & Textil.

Terminalernes lyse og indbydende rum skaber en behagelig atmosfære for TOPMØDE 2018. Foto: Terminalerne
Terminalernes lyse og indbydende rum skaber en behagelig atmosfære for TOPMØDE 2018. Foto: Terminalerne

TOPMØDE 2018 kigger ind i den nærmeste fremtid, og sætter fokus på de områder, som branchens virksomheder skal forholde sig til, hvis de vil have succes i fremtiden. I den sammenhæng er Terminalerne en velvalgt location, da arkitekturen afspejler værdierne i fremtidens grønne og bæredygtige bydel, Nordhavn.

Derudover er Terminalerne let tilgængelige, uanset om man kommer med offentlig transport, på cykel eller i bil. Der er masser af parkeringspladser lige uden for døren, så du ikke skal bekymre dig om, hvor du kan stille bilen.

De første tre talere til TOPMØDE 2018 er allerede offentliggjort. Du kan glæde dig til at høre inspirerende indlæg om fremtiden i eksponentiel verden ved Laila Pawlak, SingularityU Nordic, Virtual Reality og Augmented Realitys betydning i livsstilsbranchen ved Magnus Olsson, SceneThere, og få et indblik i neuromarketing og forbrugernes hjerner ved dr. Thomas Ramsøy, Neurons Inc.

I de kommende dage afslører vi yderligere to talernavne, og du kan godt begynde at glæde dig.  

Husk, at du kan sikre dig din billet allerede nu via NemTilmeld.

Udsigten fra Terminalerne. foto: Terminalerne
Udsigten fra Terminalerne. foto: Terminalerne
"