Menu

JBS fejrer 80 år med første kollektion til kvinder

Den danske undertøjsgigant JBS har for første gang skabt en kollektion til kvinder. Den nye kollektion bestående af loungewear og undertøj bliver lanceret i forbindelse med JBS’ 80-års jubilæum.

03. juli 2019

Denne sommer vil det for første gang være muligt at finde loungewear og undertøj designet til kvinder fra JBS. Den nye kollektion lanceres under JBS’ brand JBS of Denmark, der blev præsenteret sidste efterår, og som på daværende tidspunkt udelukkende bestod af styles designet til mænd. JBS of Denmark består af loungewear og undertøj, hvor komforten er i højsædet med et moderne, skandinavisk udtryk. Begrebet ”hygge” har ligeledes haft stor betydning for kollektionens udformning. JBS har undersøgt, hvordan udlandet ser Danmark, og her har man konstateret, at ”hygge” dukker op igen og igen.

 

“Den britiske avis The Telegraph definerede hygge som ‘fraværet af alt, der kan forstyrre.’ Derfor har vi undgået alt, der kan genere. For eksempel har vi svejset labelen fast på underbuksernes kant, så der ikke er en syning, der irriterer huden. Når dit tøj er behageligt at have på, slapper du bedre af,” siger Nicolai Hartung, salgs- og marketingschef hos JBS.

 

Det skal være ok at sige nej og slappe af

 

Det at slappe af er en grundsten i JBS of Denmark. JBS henviser til Stressforeningen for ifølge dem, oplever 430.000 danskere dagligt symptomer på stress. Derfor har JBS of Denmark inkluderet et kort manifest på indersiden af den nye kollektion, som skal være en lille påmindelse til brugeren om at huske og trække stikket og slappe af en gang i mellem.

 

“Vi tør godt have en holdning til, at det skal være mere end ok at tage et pusterum fra den hektiske hverdag. Træk stikket ud, bare hav det godt, og giv dig selv lov til at slappe af. Det er de tanker, kollektionen understøtter,” siger Nicolai Hartung.

 

JBS of Denmarks nye kollektion til kvinder består blandt andet af trusser, toppe, t-shirts, sweatpants og sweatshirts. Kollektionen er skabt i enten økologisk bomuld, økologisk uld eller et bambusmateriale, JBS selv har udviklet, og vil være tilgængelig i butikkerne fra august.

"