Menu

Kom til digitalt nordisk topmøde om cirkularitet

Der er masser af inspiration for mode- og tekstilbranchen, når København i den kommende uge danner rammen om en række spændende digitale events med fokus på cirkulære løsninger.

Foto: Steven Lasry on Unsplash
Foto: Steven Lasry on Unsplash

19. november 2021

Nordic Circular Summit arrangeres af Nordic Circular Hotspot og Nordic Innovation med en mission om at udforske de enorme cirkulære muligheder, norden har at tilbyde. Det sker den 23-26. november, hvor du kan lade dig inspirere af visionære ideer, tankevækkende debatter og ny viden på det cirkulære område.

Over to dage med pre-events og to med main-events kan du følge debatter og talks. Lifestyle & Design Cluster er blandt arrangørerne, og de har samlet et overblik over de events, der særligt henvender sig mode-, tekstil- og livsstilsbranchen. Du finder hele overblikket på ldcluster.com.

Du kan blandt andet blive klogere på de nordiske landes tekstilfokus, gensalg, transparens, cirkulært forbrug, cirkulære fibre og hvorfor de nordiske lande har en konkurrencefordel inden for det cirkulære.

Du kan i løbet af hovedprogrammet af Nordic Circular Summit opleve aktører fra Ganni, 66°North, PP Møbler og Wehlers, ligesom du fredag kan opleve DM&T’s CSR- og bæredygtighedschef Marie Busck, som deltager i paneldebat om muligheder og barrierer ved en fuld cirkulær transformation. Det sker fredag den 26. mellem 14 og 15.

Under pre events kan du høre om arbejdet hos blandt andre H&M, IKEA, Dear Denier, Skagerak, Minimum og Son of a Tailor.

Du kan læse mere på nordiccircularsummit.com. her finder du også information om, hvordan du kan deltage.  

"