Menu

Kunstner kreerer mode-maleri på CIFF

Connexion Tie og Angli Shirt slipper billedkunstneren Henrik Busk Andersen fri på CIFF. Han skal skabe et maleri med modebranchen anno 2018 som tema.

25. januar 2018

På CIFF’s åbningsdag den 31. januar giver Brande-baserede Connexion Tie & Angli Shirt kunsten frit løb på deres stand. Billedkunstner Henrik Busk Andersen indtager nemlig virksomhedens stand og vil i løbet af dagen kreere et maleri med modebranchen anno 2018 som tema. I løbet af dagen vil interesserede få lejlighed til at tale med den nordjyske kunstner, mens han svinger penslen.

Det er intet tilfælde, at det netop er Henrik Busk Andersen, der er den udvalgte kunstner. Sidste år indledte Connexion Tie nemlig et samarbejde med ham, som betyder, at Henrik Busk Andersens malerier er blevet integreret i slips, sløjfer og tørklæder. For kunstneren handler det om at bringe værdi ind i slipset:

”Jeg har kørt min farverige bulldozer ind i modebranchens grå slipsehylde, for at slå bedemandskulturen ihjel og lade slipset, som det mest ubrugelige stykke beklædning være kluden til tyren, være maleriet til den hvide skjortevæg være signalværdi med stort S,” siger han i en pressemeddelelse.

Værket vil pryde standen gennem CIFF’s åbningsdage, og den 5. februar trækkes der lod om maleriet blandt alle, der har besøgt standen. 

"