Menu

Minimum forstærker sig på salgssiden

Tidligere på året ansatte den århusianske modevirksomhed en ny CCO. Nu opruster minimum med to nye salgsprofiler med solid brancheerfaring.

Minimum startede som en butik i Aarhus i 1997, og to år efter debuterede brandet med sin første kollektion. Minimums grundlægger Peder Tang er i dag CEO og majoritetsejer.
Minimum startede som en butik i Aarhus i 1997, og to år efter debuterede brandet med sin første kollektion. Minimums grundlægger Peder Tang er i dag CEO og majoritetsejer.

11. april 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

I januar kunne vi berette, at Minimum havde ansat Josef Lützen som ny CCO, og nu kan modevirksomheden, som har hovedsæde i Aarhus, igen berette om nye navne. Minimum har ansat Vibeke Kaa som salgsansvarlig i Danmark, mens René Mortensen får ansvaret som salgschef for Norden.

”Jeg er utrolig glad for at kunne byde to nye og spændende ansigter velkommen i minimum, og jeg ser frem til et spændende samarbejde fremadrettet,” siger Josef Lützen i forbindelse med offentliggørelsen af de nye medarbejdere.

Vibeke Kaa kommer fra en stilling hos Just Female, og hun kommer fremover til at skulle sælge Minimums female kollektioner på det danske marked. Vibeke Kaa påbegyndte sit nye job den 20. marts.

René Mortensen overtager ansvaret for det nordiske salg per 20. april. Han kommer ligeledes med en solid brancheerfaring, senest fra WEARECPH, som han har været med til at bygge op. René Mortensen har tidligere arbejdet en årrække hos Samsøe & Samsøe, hvorfra han kender Minimums nye CCO Josef Lützen. Derfor glæder Josef Lützen sig også over denne tilgang:

”René har haft en spændende karriere og får en god mulighed for at opbygge vores markeder fremadrettet,” siger han således.

Minimum debuterede med sin første herrekollektion i 1999 og den blev i 2007 suppleret med en kollektion til kvinder. Brandet sælges i en lang række butikker i Europa og Canada og beskæftiger mere end 70 medarbejdere.

"