Menu

Mød brancheleverandører på TOPMØDE 2018

Hvad har Danica Pension, Agidon, Cornator, Delogue, DynamicWeb, GS1, IT Relation, JOOR og SUMOshop til fælles? De er alle leverandører til mode- og tekstilbranchen og du kan møde dem til TOPMØDE på onsdag.

Alibabas Mei Chen på scenen under Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2017. I år kan du blandt andet opleve Alice McInerney fra Kinas største retailer JD.com
Alibabas Mei Chen på scenen under Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2017. I år kan du blandt andet opleve Alice McInerney fra Kinas største retailer JD.com

05. oktober 2018

På onsdag går det løs. På TOPMØDE 2018 vil 14 talere tage deltagerne gennem 12 inspirerende indlæg, som giver viden og inspiration til at skabe en værdikæde i balance. Men det er langt fra den eneste mulighed for inspiration, TOPMØDE byder på. Som deltager få du nemlig mulighed for at møde en række leverandører til branchen. De vil alle være til stede med en stand på TOPMØDE, så benyt pauserne til at slå et smut forbi dem, og find ud af, hvordan de kan gøre gavn for din virksomhed. 

Udstillerne er:

Danica Pension

Vi har Danmarks bedste sundhedskoncept og hjælper dig, hvis uheldet er ude

Med en Pensionsordning hos Danica Pension er du sikret hjælp, hvis uheldet er ude. Det gælder både i forhold til fysiske, såvel som mentale problemstillinger.

 

Stress er et stigende problem i det danske samfund og en ny undersøgelse fra opinionsvirksomheden Userneeds viser, at 27% af de danskerne oplever, at deres arbejdsgiver slet ikke arbejder med forebyggelse af sygdom, stress og trivsel i hverdagen.

 

I vores Stress Hjælp Koncept finder du svar på, hvad stress er, hvordan du genkender symptomerne hos dig selv og andre – og hvad du skal gøre, hvis du føler dig stresset. Læs mere her.

 

Kontakt os på 70 11 25 25 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.  

Agidon

Agidon er en 25 år gammel konsulentvirksomhed med erfaring og stærke kompetencer indenfor livsstil- og fashionsegmentet.
Vi hjælper i dag skandinaviske ”brand owners” med at optimere forretningsgange og stille deres brands digitalt tilgængeligt på de platforme, deres kunder serviceres på. Herunder ERP, innovative salgsværktøjer til sælgeren, B2B portaler samt retail instore appløsninger.
Med udgangspunkt i høj tilgængelighed og ordentlighed fokuserer vi på langvarige og værdiskabende kunderelationer.

Se mere på www.agidon.dk

Cornator

CORNATOR er en af modebranchens foretrukne IT-leverandører.

Mere end 400 virksomheder anvender i dag vores brancheløsning TRIMIT.
TRIMIT Fashion er en komplet standardløsning skræddersyet til fashionbranchens behov, baseret på Dynamics 365 Business Central (det tidligere Microsoft Dynamics NAV).
Vi er i dag mere end 80 medarbejdere fordelt på vores afdelinger i hhv. Viborg, København og Sandefjord.

Se mere på www.cornator.com

Delogue 

Optimering af produktudvikling, kommunikation og samling på produktdata.

Delogue sikrer videndeling, minimerer risikoen for fejl og effektivisere processen omkring produktudvikling. En online platform til at samle alle produktspecifikationer, kommunikation og opfølgning, som leverandørerne også har adgang til.

Gennem bedre styring af produktudvikling, kan Delogue være med til at understøtte din virksomheds fremtidige vækst.

Delogue integreres nemt med andre systemer, således at man kun skal vedligeholde data ét sted.

Se mere www.delogue.com og en gratis test-konto i dag.

DynamicWeb

Vores All-In-One platform samler CMS, webshop, PIM og marketing i én løsning, som gør dig i stand til at skabe effektive kundeoplevelser på tværs af digitale kanaler. Tusindvis af virksomheder anvender Dynamicweb til at drive mere end 12.000 websites, og vi udvider løbende vores services i tæt samarbejde med +200 certificerede partnere.

Se mere på www.dynamicweb.dk

GS1

Medlemsorganisationen GS1 Denmark har hjulpet danske og udenlandske virksomheder med at strømline deres forretning og forsyningskæder lige siden 1977 – og målet er det samme som altid: At skabe og udbrede globale standarder, til fordel for alle. Uanset om du handler med markedspladser, som Amazon eller Miinto, skal have dine varer promoveret på Google Shopping, eller du vil opnå Omnichannel mellem webshop og fysiske butikker, så har du brug for et standardiseret, globalt unikt varenummer.

Vil du med på bølgen med RFID-teknologi? Så kig forbi GS1 Denmarks stand til DM&T’s Topmøde 2018, hvor vi demonstrerer RFID-teknologien samt rådgiver om standarders rolle i et succesfuldt Omnichannel-projekt.

Læs mere på www.gs1.dk

IT Relation

Hos IT Relation er vi 480 IT Superhelte, der har ét mål for øje: Optimale IT-løsninger, der understøtter vores kunders forretning. Og vi leverer dem med et smil og ultimativ kundeservice. Vi kan imødekomme dine IT-behov hele vejen rundt om din forretning. Fra Service Desk 24/7 til digital forretningsudvikling.

Vi arbejder med IT, der passer til vores kunders behov. Vi ved, at forskellige virksomheder kræver forskellige IT-løsninger. Hos os er ingen kunder for store, for små, for simple eller for komplekse. Vi er her for at skabe en forretningsmæssig effekt med IT, og det starter altid med, at vi forstår dine behov.

Se mere på www.itrelation.dk

JOOR

JOOR is the global wholesale digital marketplace and order management platform connecting brands and retailers for a faster, easier and smarter wholesale business. JOOR’s mobile applications and web portal help them to eliminate manual processes and grow their wholesale business through more efficient and impactful order processing, assortment planning, and real-time analytics. JOOR’s ecosystem includes the best brands, like Saint Laurent, Raf Simons, Maria Black, Axel Arigato, Ganni and top retailers, including exclusive retail partners Harrods, Printemps and Neiman Marcus.With 8,600 brands and 190,000 retailers using the platform across 144 countries and exchanging over $6B in transactions, JOOR is now the wholesale industry’s data exchange standard globally and is thrilled to be an exclusive partner of Dansk Mode & Textile.

Visit jooraccess.com for further information.

SUMOshop

SUMOstudio er modebranchens foretrukne e-commerce leverandør.   Vi forstår mode og design, og har gennem 15 år løst jeres konkrete udfordringer indenfor B2C, B2B, lagerstyring og automatiseret ordrebehandling. Med vores mangeårige erfaring med opsætning og videreudvikling af systemintegrationer sørger vi for, at din online værdikæde kører optimalt. Hos SUMOstudio får du en strategisk samarbejdspartner, hvor integration, design, drift, og brand-DNA forenes, og videreudvikles i en samlet løsning. Vi har taget ønskebrønden med, så kig forbi og lad os høre om jeres udfordringer. Store som små. Nutidige som fremtidige. Vi finder en løsning

Se mere på www.sumoshop.dk  

Derudover kan du også møde VIA, som sammen med Lectra sætter fokus på produktionsteknologi og Dansk Mode & Textil blandt udstillerne. 

"