Menu

Mød Gateway O under modeugen

Vil du vide mere om, hvordan Gateway O kan hjælpe din virksomhed med at få styr på både handel og sociale medier i Kina, får du muligheden i forbindelse med modeugen.

23. januar 2019

Ved hjælp af WeChat har Gateway O udviklet den første ”full service” sociale løsning til mode- og designfirmaer, der ønsker at markedsføre deres brand og sælge deres produkter i Kina.

Lanceret i 2011 startede WeChat som en kinesisk pendant til Whatsapp, og den har siden udviklet sig til en super app, der kombinerer messaging, voice, sociale medier, mobil betaling og social handel. WeChat er den optimale platform for vestlige mærker, og den er generelt svær at komme udenom, når det kommer til at positionere sig i Kina.

Gateway O har nu officielt lanceret deres service i Danmark og er fuldt klar til at forbinde Europa med det digitale Kina.

Gateway O som samarbejder med Greenway Logistics og DM&T kommer til den københavnske modeuge. Du kan mødes med dem efter nærmere aftale eventuelt i DM&T’s lounge på CIFF.

Kontakt Frank fra Greenway Logistics for at aftale et møde.

Frank Buchmann

Greenway Logistics ApS

Adresse: Birk Centerpark 38, 7400 Herning

Telefon: +45 60 40 00 00

Mail: frank.buchmann@greenway-logistics.com

Hjemmeside: www.greenway-logistics.com

Husk at tilmelde dig Greenway Logistics’ nyhedsbrev med logistiknyheder for mode-, sports- og tekstilbranchen, så du ikke går glip af seneste nyt på logstikfronten. 

"