Menu

mp Denmark bygger videre på sidste års rekord

Mp Denmark fortsætter med at lægge til sidste års rekordregnskab, men vækstraterne har i det forgangne år været mere afdæmpede. 2017 bød på historisk store investeringer især på fabrikken i Letland.

mp Denmark har produceret strømper i mere end 80 år.
mp Denmark har produceret strømper i mere end 80 år.

13. marts 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Regnskabsåret 2017 bød på en bruttofortjeneste på 21,2 mio. kr. mod 20,8 mio. året forinden for mp Denmark. Virksomheden har gennem 80 år produceret strømper, og sælger både i eget navn og producerer private label.

Årets resultat udgør 5,3 mio. kr. for Herning-virksomheden, og det er godt 800.000 kr. højere end 2016, som var det bedste regnskabsår i virksomhedens historie.

Mp Denmark ejer egen fabrik i Letland, og denne har været genstand for omfattende investeringer i 2017. Fabrikken er nu blevet moderniseret og udvidet, hvilket betyder en betydeligt højere kapacitet oplyser ledelsen.  

Ledelsen forventer, at man gennem fokuseret produktudvikling, konkurrencekraftig produktion og en styrket salgs- og distributionsindsats kan fortsætte væksten på både top- og bundlinje.

Per 1. januar 2018 overtog mp Denmark strikvirksomheden TS Strik, som siden har skiftet navn til mp Knitwear. Denne del af forretningen får altså først indflydelse på regnskabet for 2018.  

Egenkapitalen udgjorde ved regnskabsårets udgang 17,4 mio. kr.

"