Menu

Navnenyt

Selvom Covid-19 har sat udviklingen på standby, har de seneste måneder alligevel budt på flere nye ansættelser og nye navne i mode- og livsstilsbranchens virksomheder. Der er bl.a. nyt fra REDGREEN, Uno Image, Markberg, OYOY og Minimum.

07. juli 2020

Hos REDGREEN har man gang i en større oprustning. Det betyder, at man nu relancerer womenswear efter udelukkende at have fokuseret på herretøjet i en femårig periode Og relanceringen af womenswear er også en mulighed for at ”ryste posen” i virksomhedens arbejdsgange.

REDGREEN menswear har indtil nu været varetaget af forskellige licenspartnere i Europa, men kommer tilbage på egne hænder og bliver en del af familien med mens- og womenswear samlet på ét sted som tidligere. Et nyt selskab, REDGREEN Wholesale, gør dette muligt. REDGREEN Wholesale er ejet i fællesskab af Redgreen Group og Henrik Aas, som også bliver kreativ direktør for både dame- og herrelinjen.

Henrik Aas vender på sin vis hjem igen, da han var med, da Bent Krebs i starten af  80’erne startede REDGREEN. Siden har han ejet flere butikker og stået bag brandet SEA RANCH.

Samtidig ansætter REDGREEN to nye Head of Design. På herresiden får Gitte Verner Jensen ansvaret. Hun har senest været hos den danske licenspartner for REDGREEN, men har også erfaring fra Cottonfield, Marco Polo og Hugo Boss. Elisa Jensen får ansvaret for womenswear, og hun har erfaring fra blandt andet Bruuns Bazaar, Saint Tropez og Baum und Pferdgarten.

”Med Henrik Aas som kreativ direktør og et stærkt designteam, samt ikke mindst vores stærke DNA og ikoniske logo, er vi overbeviste om, at vi kan leve op til det, vores kunder forventer af os og som skal til for at gøre en forskel hos såvel retailere som forbrugere,” siger adm. direktør Anders Vedel i forbindelse med den nye store satsning, som også inkluderer åbningen af et nyt showroom i Nordhavn.

 

Tekstilvirksomheden Uno Image har ansat Rasmus Lodberg som salgsdirektør. Han kommer med erfaring fra blandt andet Herstal/ Juna og Nordlux og senest hos LINDDNA. Når Rasmus Lodberg tiltræder 1. august, venter blandt andet ansvaret fir Uno Images bæredygtige koncept inden for sengelinned Omhu, som lanceres i efteråret.

Selv siger Rasmus Lodberg om ansættelsen:

”Det bliver rart at komme tilbage og arbejde med tekstiler og medvirke til den kreative proces på tværs af materialer og design.  Det bliver lærerigt og en ny arbejdsproces at medvirke til udvikling af private label-kollektioner i samarbejde vores loyale kunder.”

Uno Images ejer Allan Pedersen glæder sig også over ansættelsen:

”Vi ønsker at fortsætte væksten og har derfor valgt at styrke organisationen med en erfaren og strategisk dygtig salgsdirektør. Rasmus Lodberg vil på sigt indgå som en del af ejerkredsen hos Uno Image A/S. Rasmus er vellidt i branchen, har et stort netværk og jeg er sikker på han vil være den rigtige til at sikre den forsatte udvikling og en spændende fremtid for virksomheden.”

 

Markberg ansatte i juni Martin Vad Jespersen som E-commerce Manager, og han kommer dermed til at spille en vigtig rolle i at styrke accessories-virksomheden i sin stræben efter en stærkere digital tilstedeværelse. Martin Vad Jespersen kommer fra en stilling som CRM Manager i Zizzi, ligesom han som konsulent hos e-commerce-bureauet Impact har arbejdet med at skabe vækst i online salgskanalerne for en række virksomheder.

Markbergs direktør Rune Klemmensen siger:

 ”Ansættelsen af Martin sker som et led i Markbergs strategi om markant øget vækst på e-commerce området med særligt fokus på udlandet. Vi er overbeviste om, at han med erfaring som både konsulent og intern e-commerce og CRM Manager er den helt rette mand til at løfte os til næste niveau.”

 

Jan Jakobsen, som tidligere har været adm. direktør i A-Tex og Bloomingville, er per 1. maj ny bestyrelsesformand i interiørvirksomheden OYOY Living Design, hvor de to ejere, grundlægger og kreativ direktør Lotte Fynboe og adm. direktør Søren Anker Hansen, udgør resten af bestyrelsen. Han er i forvejen en del af bestyrelsen i blandt andet Clipper, Ltp Group og Sports Group Denmark.

”OYOY Living Design er en spændende interiørvirksomhed, med et unikt design og udtryk. Der er tale om super flotte produkter i høj kvalitet. Hertil kommer et stærkt ønske om fortsat udvikling og internationalisering af virksomheden. Alle komponenter som gør det utroligt spændende at blive en del af teamet omkring OYOY Living Design,” siger Jan Jakobsen om sin nye post. 

 

I april kunne modevirksomheden Minimum fortælle, at bestyrelsen havde fået nyt medlem i form af Marianne Tochtermann, som fra sin base i Hamborg kan blive en vigtig del i at udvide Minimums tyske forretning. Marianne Tochtermann har igennem 10 år drevet sin egen konsulent- og sourcing-virksomhed med fokus på bæredygtighed. Hun er tidligere konsulent i McKinsey & Co. og har bestridt to stillinger som Vice President i Carlsberg. Hun kommer altså med en bred palet af kompetencer og skal blandt andet bidrage med sin viden om digitalisering og bæredygtighed.

“Jeg synes, at Minimum er en spændende virksomhed med masser af internationalt potentiale og en meget kompetent og motiveret ledelse. Jeg ser frem til at bidrage med min erfaring med digitalisering og bæredygtighed i modebranchen og selvfølgelig med mit kendskab til Tyskland og andre store markeder. De udfordringer som Minimum og modebranchen står over for, tre uger efter mit første bestyrelsesmøde, er historiske. Det gør selvfølgelig det strategiske arbejde i bestyrelsen endnu mere relevant,” sagde Marianne Tochtermann med henvisning til Covid-19, da hun trådte ind i bestyrelsen tilbage i marts måned. 

"