Menu
Error while rendering view [Main Navigation].

Pilgrim udpeger ny CEO

For at sikre udvikling og vækst har smykkevirksomheden Pilgrim ansat en nye CEO med omfattende erfaring fra livsstilsbranchen.

12. marts 2019 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Pilgrim har fået en ny mand ved roret. Virksomheden har nemlig udpeget Christian Broe som ny CEO, og han skal nu sikre, at den positive udvikling fortsætter og skabe vækst. Christian Broe har omfattende erfaring fra livsstilsbranchen, blandt andet fra Hummel, hvor han var ansvarlig for marketing og footwear samt en mangeårig karriere i Ecco.

I Pilgrim glæder man sig over at have ansat en skarp kommerciel profil, som har arbejdet med stærke brands.

"Christian Broe er ikke kun strategisk skarp, han er også vant til at være praktisk operationel. Han kan veksle hurtigt mellem at være helt tæt på forretningen til at se det hele fra helikopterperspektiv. Han har samtidig stor forståelse for hele værdikæden, hvilket er vigtigt i en virksomhed som vores. Vi er så mange ildsjæle, der skal finde samme retning," siger Annemette Markvad, grundlægger og ejer af Pilgrim.

Den nye CEO fortæller, at han har stor respekt for Pilgrims historie og den brand-identitet, som virksomheden har holdt ved og udviklet gennem de sidste mange år:

"Pilgrim er et fantastisk brand, der har et godt omdømme og et stærkt internationalt potentiale. Jeg glæder mig til at medvirke til at drive en ambitiøs agenda for udviklingen af Pilgrim - i samarbejde med ejere, ledelse og et dedikeret team af medarbejdere. Det er et brand med næsten 40 års historik, hvilket giver en autentisitet og noget, vi vil værne om - og tage afsæt i - i vores fremtidige arbejde med at gøre Pilgrim endnu mere relevant og attraktivt for dagens forbrugere," siger Christian Broe.

Artiklen fortsætter under billedet.

Christian Broe er fra marts 2019 ny CEO i Pilgrim.
Christian Broe er fra marts 2019 ny CEO i Pilgrim.

International profil skal sikre yderligere eksportvækst

Pilgrim har i de seneste år satset markant på de udenlandske markeder, primært i Europa, og har ad den vej sikret sig et godt fundament for vækst, ligesom man samtidig har foretaget store investeringer i nye IT-systemer. Derfor anser Pilgrim det som naturligt at hyre en stærk CEO-profil til at fortsætte den positive udvikling og sikre yderligere vækst:

"Vi har fundet en CEO, som kan se vores potentiale som brand og socialt ansvarlig virksomhed. Christian Broe er en ambitiøs og moderne leder og meget dygtig forhandler med et særligt blik for, hvad det kræver at bygge og udvikle brands på de internationale markeder," fortæller Annemette Markvad.
 
Hun vil fremover fortsat fungere som kreativ direktør og glæder sig til det designfaglige fokus:
 
"Vi har fundet en person, som jeg har stor tillid til. Det har været vigtigt for mig, at den nye CEO har respekt for vores historie og samtidig kan drive og accelerere en progressiv udvikling af Pilgrim. Så jeg glæder mig til at lægge kræfterne i det, som startede det hele. Nemlig kærligheden til smykker og de mennesker, der bærer dem. Det skal blive ved med at være i vores DNA," siger Annemette Markvad.
"