Menu

RAINS åbner to butikker om måneden i resten af 2018

Inden udgangen af året skal den succesfulde livsstilsvirksomhed Rains åbne 10 nye butikker. De udvider blandt andet i eksisterende metropoler, men udvider også til nye byer.

Danske Rains åbner yderligere 10 nye butikker i 2018. Her er det brandets butik i Shanghai, der åbnede tidligere i år. Det er brandets første asiatiske konceptbutik.
Danske Rains åbner yderligere 10 nye butikker i 2018. Her er det brandets butik i Shanghai, der åbnede tidligere i år. Det er brandets første asiatiske konceptbutik.

07. august 2018

Seks butikker. Så mange åbnede Rains i 2017, men nu skruer regntøjsmagerne op for tempoet og åbner hele ti butikker i 2018. Det bringer dem op på 18 butikker i alt.

De nye butikker åbnes for at styrke brandingen og internationaliseringen, og RAINS satser på store byer, hvor folk fra hele verden slår vejen forbi. Dermed kommer butikkerne til at tjene som et vigtigt udgangspunkt for internationale forbrugeres kontakt med brandet og det univers, der omgiver det.

”Investeringen i brandede butikker sigter på at bygge og kontrollere budskaberne for vores brand. Konceptbutikkerne bliver vores primære løftestang for væksten i de kommende år,” siger CEO i Rains Jan Stig Andersen. Han forklarer ligeledes, at det er et vigtigt element i virksomhedens globale brandingstrategi.

 

Rains startede på hjemmebane med butikker i København og Aarhus, og siden er butikker i byer som London, Paris, New York, Antwerpen, Amsterdam, Shanghai og Berlin kommet til. I løbet af efteråret åbner Rains nye butikker i Stockholm, Utrecht og Gent, ligesom Paris, København og London alle får deres anden Rains-butik.

 

”At grundlægge nye attraktive, involverende konceptbutikker er kernen i vores ambitioner for 2021. Vi er overbeviste om, at hver eneste ny butik bliver en succes,” lyder det fra Jan Stig Andersen.

 

RAINS meldte tidligere på året ud, at de forventer en omsætning på 500 mio. kr. i 2021, og at brandet til den tid skal have 70 egne butikker.  

"