Menu

Still Nordic præsenterer taskeprogram af dansk læder

Det danske taskebrand Still Nordic lancerer nu et nyt taskeprogram produceret af dansk læder, der indtil nu har været for dyr at bruge.

Foto: Still Nordic
Foto: Still Nordic

11. januar 2018

Af Rikke Kynde, rk@dmogt.dk

Still Nordic er et dansk brand, der laver tasker af læder. Nu lancerer de et helt nyt taskeprogram med produkter i dansk læder til både mænd og kvinder.

Det hører ellers til sjældenhederne, at man finder produkter af dansk læder i mellemprissegmentet. Råvarerne er normalt for dyre, men Still Nordic har alligevel formået at finde en løsning.

”Vi har længe ønsket at forene vores danske design med dansk læder, men det har samtidig været vigtigt for os at kunne holde produkterne nede i et fornuftigt prisniveau. Takket være vores specielle set-up med en komplet, intern værdikæde; lige fra indkøb af huder, til design, egenproduktion og til salget, er det nu lykkedes at forene disse to ting,” siger Lea Nielsen, produktansvarlig i Still Nordic, i en pressemeddelelse.

Priserne bliver højere end på Still Nordics andre produktlinjer, men alligevel satser accessories-virksomheden på, at der er købere til produkterne af dansk læder.

”Vi tror på, at vores kunder gerne vil give lidt ekstra for at få dansk design, i dansk kvalitetslæder, fra et dansk brand. Man kan sige, at det burde være helt naturligt at kombinere dansk design og dansk læder, men prisstrukturen har indtil nu gjort det umuligt. Derfor er vi stolte over at være dét brand, der gør dansk kvalitetslæder tilgængeligt for en bredere målgruppe,” siger Lea Nielsen.

Still Nordic præsenterer det nye taskeprogram på de berlinske messer Seek og Panorama i januar. Produkterne vil ligge klar i butikkerne som en del af efterårskollektionen 2018, der i første ombæring bliver markedsført i Skandinavien, Tyskland og Holland.

"