Menu

Tech-ekspert gør dig klogere på liveshopping på TOPMØDE

Tim Frank Andersen, en af Danmarks mest anerkendte tech-stemmer og en af grundlæggerne af Liveshopper, giver inspiration til, hvordan din virksomhed kan få succes med liveshopping, når han taler på TOPMØDE 2022.

06. juli 2022

Tim Frank Andersen er et velkendt navn, når det kommer til at formidle viden om teknologi. Han er hyppigt benyttet af blandt andet Go’morgen Danmark, når den nyeste teknologi skal forklares, ligesom han er en succesrig iværksætter med masser af teknologiske startups på cv’et.

I dag er han CEO og co-founder i Liveshopper, en succesrig platform der hjælper brands og brugere med at få en fantastisk oplevelse med liveshopping. Liveshopper har haft fuld fart på siden grundlæggelsen i 2021, og deres succes med at skabe positive liveshopping-oplevelser fik tidligere på året Boozt til at købe 30 procent af virksomheden.

På TOPMØDE 2022, den 3. oktober, får du inspiration og viden, der kan hjælpe din virksomhed i gang eller videre med liveshopping. Liveshopping er et stort globalt fænomen, og markedet udgør 500 mia. på verdensplan. Hidtil har Kina været det mest veludviklede marked, når det kommer til liveshopping, men efterhånden er har tendensen bredt sig med hastige skridt til både USA og Europa.

Der er med andre ord mulighed for at få uvurderlig viden, der kan være medvirkende til at udvikle din virksomheds muligheder og skab nye underholdende salgsoplevelser.

Vil du opleve Tim Frank Andersen, Henrik Drusebjerg, Snapchats nordiske chef Lars Bo Jeppesen og mange flere, så køb din billet til årets branchebegivenhed her. 
"