Menu

Udnyt de mange muligheder for eksportstøtte

Der er kontant tilskud på op til 250.000 til en række aktiviteter, der kan styrke din SMV’s eksport. Du kan bl.a. søge tilskud til rådgivning, certificering og messer.

Foto: Matthew Cassidy on Unsplash
Foto: Matthew Cassidy on Unsplash

11. marts 2022

SMV:Eksport giver danske SMV’er en række muligheder for at indtage nye eksportmarkeder. SMV:Eksport er et tilskudsprogram, der er blevet sat i søen for at hjælpe danske SMV’er ud på nye eksportmarkeder efter coronakrisen, og programmet løåbet fra marts 2022 til juni 2023.

Og der er masser at komme efter, også for SMV’er i mode-, tekstil- og livsstilsbranchen, hvis man vil åbne et nyt marked eller lancere nye produkttyper på et eksisterende marked.

Du kan få tilskuds til:

  • Rådgivning – Få op til 250.000 kr. i tilskud til rådgivning, som bidrager til din virksomheds lanceringssucces. Det kan være eksperthjælp til eksempelvis markedsanalyse eller salgsmateriale.
  • Intern projektløn – Få op til 250.000 kr. i tilskud til lønudgift for ansatte, der forbereder lanceringen med desk research.
  • Certificering - Få op til 50.000 kr. i tilskud til afgifter ifm. certificering, patent eller varemærkeregistrering.
  • Messer - Få op til 200.000 kr. i tilskud til den messe, der bidrager til dit gennembrud på nyt marked. Tilskuddet kan f.eks. bruges til køb af messeareal, opbygning, transport eller lokal assistance.
  • Kurser – Få op til 50.000 kr. i tilskud til kompetenceudvikling, der styrker dine medarbejdere i henhold til eksport, f.eks. sprog eller kulturforståelse.

Læs mere på virksomhedsprogrammet.dk

"