Menu

Utoft Kids Group ansætter ny Brand Manager til En Fant

En gammel kending vender tilbage til Utoft Kids Group. Pia Aabenhuus tiltræder som Brand Manager for En Fant Footwear, hvor hun skal bidrage til brandets positive udvikling, fortæller direktør Lars Tavsen.

04. oktober 2019

Utoft Kids Group har ansat Pia Aabenhuus som ny Brand Manager for En Fant med ansvaret for design, indkøb og salg af mærkets skokollektion.

”Som led i at opgradere En Fant på tøj- og skokollektionerne hos Utoft Kids Group er det en stor fornøjelse at kunne introducere Pia Aabenhuus som nyt ansigt udadtil på En Fant fodtøj,” siger direktør i Utoft Kids Group Lars Tavsen, og fortsætter:

”Det seneste år har vi opgraderet på flere fronter bl.a. i at forbedre look og kvalitet på En Fant tøj og sko ved at vælge dygtige medarbejdere, leverandører og produktionslande. Pia skal bidrage i den positive udvikling.”

Pia Aabenhus tiltræder 1. oktober, og hun kommer med 15 års erfaring fra modebranchen fra blandt andet MP Denmark, Move by Melton og Woden og er nu tilbage ved Utoft Kids Group, hvor hun også tidligere har arbejdet.

"