Menu

X-Company ansætter CSO

X-Company, der producerer private label fashion, har de seneste år oplevet vækst og så markant efterspørgsel, at de nu har valgt at ansætte en CSO for bedre at udnytte potentialet.

33-årige Jesper Wædeled er X-Companys nye CSO.
33-årige Jesper Wædeled er X-Companys nye CSO.

15. oktober 2018 Af Olivia Lynglund , obl@dmogt.dk

Tiden er kommet til at finde en wingman. Det har grundlæggeren af X-Company, Henrik Sandgaard, måtte sande. Private label-virksomheden med hovedsæde i Ikast de seneste år oplevet markant vækst og så stor interesse fra kunderne, at han nu har ansat en CSO.

”Jeg har behov for mere tid, hvis vi skal udnytte X-Companys potentiale. Jeg er slet ikke i tvivl om, at potentialet er langt tørre, end jeg som virksomhedens ansigt udadtil kan dyrke alene,” siger Henrik Sandgaard.

Det er 33-årige Jesper Wædeled, der blandet andet har arbejdet som kommerciel direktør for Bloomingville og international manager hos Vila, som er X-Companys nye CSO. Ud over kundepleje og salg skal han også bidrage med salgsmæssig sparring med Henrik Sandgaard. 

”På den måde kan vi få betydeligt mere tid til den enkelte kunde og dermed blive endnu bedre til at tilgodese og pleje deres behov,” tilføjer han.

Omsætningen skal fordobles
Jesper Wædeled lancerede for blot et par måneder siden sit eget brand, Pure Friday, og havde i sinde at bruge X-Company som leverandør i sit nye selskab.

”Da Henrik og jeg mødte hinanden, kunne vi mærke, at kemien klikkede. Vi tænker på samme måde og gør tingene ens – og så opstår der indimellem muligheder, man ikke må sige nej til. Så jeg har lukket Pure Friday ned,” siger Jesper Wædeled, der blandt andet også har indsigt i Kina, hvor han har boet og arbejdet i to år.

Henrik Sandgaard ser i sin nye CSO en medarbejder, der med sin power, energi og beslutsomhed relativt hurtigt kan indgå i virksomheden på lige linje med ham selv og har derfor høje ambitioner for brandets fremtid:

”Forventningen er, at vi kan fordoble omsætningen inden for de næste fem år,” siger Henrik Sandgaard.

Jesper Wædeled tror også på, at en fordobling af omsætningen er et reelt mål.

”Tidligere har jeg kun kendt X-Company udefra, og virksomhedens omdømme er, at det fungerer: Med hurtige leveringer, ingen problemer, reelle mennesker og priser, der holder. Der er styr på værdierne, man opfører sig ordentligt, og når der opstår problemer, rydder man op. Derfor er jeg helt sikker på, at der også er basis for at fordoble omsætningen,” siger han.

I dag beskæftiger virksomheden 14 på hovedkontoret i Ikast og 16 på kontorer andre steder i verden, blandt andet Holland. Desuden beskæftiger X-Company 200 mennesker i Kina, hvor virksomheden har fabrik, systue, kontor og showroom.

 

"