Menu

Ball Group i Billund søger Produktudvikler/Indkøber

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Billund
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Se link i annoncen

Vi søger en Kreativ Indkøber til vores Produktafdeling, som udvikler og sælger seks kollektioner om året.

Som Kreativ Indkøber brænder du for at skabe varer, spotte trends og tendenser, samtidig med at du sikrer, at vi altid har gode, kommercielle varer i vores butikker.

Din fornemmeste opgave er, at sikre at vi har de varer, som vores butikker har brug for – helt fra opstart af en style, til salgsprøve, til produktionsordre, for endeligt at ende ud med et produkt, der er 100% gennemarbejdet.

Du har som Kreativ indkøber sans for mode, trends og tendenser. Samtidig er du yderst detaljeorienteret og kvalitetsbevidst. Du er med til at sikre, at alle varer købes hjem til den rette pris, i den rette kvalitet og til den rette levering. Du har talforståelse og drives af at skabe en sund forretning, hvor pris, produkt og indtjening går op i en højere enhed.

Du drives af ansvar og tager gerne en udfordring op, hvor du kan udvikle dig – både personligt og professionelt. Du er en holdspiller, og du drives af at lykkes i samlet flok.

Du kommer til at være en del af et hold bestående af både indkøbere og designere, hvor I tilsammen skal danne grundlaget for videreudviklingen af vores sortiment. Socialt bliver du en del af en afdeling med god energi, højt humør, holdånd og masser af positivitet.

Krav til stillingen:

  • Indkøbsuddannelse
  • Minimum tre års erfaring med indkøb
  • Erfaring med tekstil/beklædningsvarer er et kriterium

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Buying & Sourcing Manager, Camilla Arentoft, på tlf. 20 76 84 76. Vi afholder samtaler løbende, og forbeholder os retten til at ansætte, så snart den rette kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted
Kløvermarken 29
7190, Billund
Danmark

Stillingstyper
Fuldtid

SØG STILLINGEN HER

"