Menu

Bloomingville i Ikast søger fransktalende Regional Sales Manager

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Ikast
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Se link i annoncen
Bolig & livsstilbranchen

 

Salgsansvar for vigtige eksportmarkeder samt key accounts og faglig ledelse af et netværk af eksterne agenter i Frankrig, Benelux og Irland. Et internationalt salgsjob i bolig- og livsstilsbranchen. Kan du skabe vækst i omsætningen? Så er det måske dig – vi søger til denne stilling!

Om jobbet
Som Regional Sales Manager er det dit primære ansvar at drive og udvikle salget i Frankrig og Benelux samt Irland. Du har 3 salgssupportere til at hjælpe dig, samt ca. 9 agenter fordelt i dit ansvarsområde. Sammen løfter I salget af Bloomingvilles kollektion i regionen. Du varetager salget til fysiske og ”hybrid” butikker (rene online kunder varetages af onlineafdelingen) herunder en række større key accounts. Ansvaret dækker opfølgning og planer for den enkelte agent og key accounts, så du sikrer dig en kontinuerlig vækst og budgetopnåelse i dit ansvarsområde.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Salg til eksisterende key accounts samt opstart af nye kunder i samarbejde med agenter
  • Performanceopfølgning og action plans - planlægning af aktiviteter på kunder og agenter
  • Kontraktforhandlinger
  • Ordre- og reklamationsbehandling på egne kunder
  • Planlægge og gennemføre salgstiltag samt marketingstiltag
  • Bidrage til udviklingen af key account setup
  • Deltagelse i relevante messer og lokale events samt planlægning og eksekvering heraf
  • Budgettering og opfølgning herpå
  • Kundebesøg og agent sambesøg

Du får arbejdsplads på kontoret i Ikast og skal forvente ca. 40-50 rejsedage pr. år. Du får reference til Sales Director.

Om dig
Du har nogle års erfaring med internationalt salg både gennem agenter og direkte til key accounts. Erfaring med mode- og livsstilsbranchen er en fordel, ligesom erfaring med særligt det franske marked er en fordel. Du kan fremvise vækst i dine salgstal, for de markeder du har haft ansvar for.

Du har fået skabt en spændende salgsmæssig værktøjskasse, der dokumenterer, at du har en innovativ og iderig tilgang til salget. Du har en motiverende og engagerende personlighed, der smitter i teamet, så der skabes teamånd og gejst for at nå målene. Du går gerne forrest og viser, hvordan man med nytænkning og mod kan skabe vækst og glade kunder og agenter.

Du har sans for detaljen og en struktureret tilgang til dit arbejde og sørger derfor altid for, at opgaverne bliver kørt helt i mål. Du er en god koordinator, der forstår at bruge dit team, så I kan holde mange aktiviteter i gang på samme tid. Du er resultatorienteret og arbejder målrettet for at indfri både de forventninger, der er til dig internt, men også for at indfri de forventninger, der er skabt hos kunden. Din tilgang giver dig overblik, og du holder derfor teamet fast i retningen, så budget, mål og strategi indfries.

Det vil være en stor fordel, hvis du interesserer dig for design og indretning samt motiveres af at arbejde i en virksomhed, der arbejder med livsstilsprodukter, der skaber glæde. Du er godt kommunikerende på dansk, engelsk og fransk både mundtligt og skriftligt.

Virksomheden
Bloomingville A/S er en ambitiøs international virksomhed, der designer, udvikler, markedsfører og sælger kollektioner inden for boliginteriør og møbler. Virksomheden er placeret i Ikast og beskæftiger omkring 70 medarbejdere og har desuden ca. 65 agenter og distributører fordelt ud over det meste af verden. Virksomheden markedsfører i øjeblikket 4 brands; Bloomingville, Bloomingville MINI, Creative Collection og ILLUME x Bloomingville. Bloomingville A/S eksporterer mere end 90 % af omsætningen.

Ansøgning
Rekrutteringen til stillingen foregår i samarbejde med PRO&CO. Upload din ansøgning allerede i dag til PRO&CO via knappen ”Søg stillingen” herunder. Ansøgningerne behandles løbende.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Kristian Reinevald
kr@proogco.dk
Tlf.: 96603203
Tlf.: 31451240

Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt

Søg stillingen her

"