Menu

Claire Group i Ikast søger Financial Controller

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist 31. januar 2019 Adresse Ikast
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til claire@claire.dk

Claire Group er et Skandinavisk modehus grundlagt i 1975 af den tidligere bankmand og fodboldspiller Anders Hust. I dag er Anders Hust stadig administrerende direktør og medejer sammen med sin søn, direktør Nikolaj Hust. Helt fra starten har Claire Group fokuseret på at levere høj kvalitet gennem hele processen. For at muliggøre dette etablerede Anders Hust kontorer i Hong Kong, Kina og Indien. Claire Group, der stadig har hovedkontor i Ikast, beskæftiger mere end 200 ansatte og driver en succesfuld virksomhed gennem detail- og engroshandel. I 2012 blev Claire Group certificeret med SA 8000 - en certificering omhandlende social ansvarlighed. Claire Group fik sin SA 8000-certificering fornyet i 2015. Mærkerne virksomheden driver i dag er: www.clairewoman.dk og www.hustandclaire.dk

Claire Group A/S søger en Financial Controller til økonomifunktionen. Vedkommende får en central rolle i økonomifunktionen og vil have god mulighed for at påvirke udviklingen. Det er en bred økonomifunktion hvor der både vil være selvstændige ansvarsområder ligesom der vil være ad. hoc opgaver med optimering af vores forretningsgange, herunder IT og BI systemer.

De faste ansvarsområder vil være:

  • Udarbejdelse og konsolidering af månedsregnskaber.
  • Sikre en rettidigt og korrekt rapportering.
  • Kontakt til og sparringspartner for øvrige afdelinger der har indflydelse på økonomifunktionen.
  • Udarbejdelse af ledelsesrapportering til direktionen
  • Udarbejdelse og koordinering af budgetter
  • Opfølgning på budgetter
  • Deltage i årsafslutning og udarbejdelse af materiale til virksomhedens revisorer.

Vores nye Financial Controller vil have direkte reference til virksomhedens CFO og arbejde tæt sammen med afdelingens øvrige 6 medarbejdere.

Vi søger en selvstændig person som sætter en ære i at være en god og pålidelig partner for virksomheden. Det er vigtigt at vedkommende har en god forståelse for forretningen og kan omsætte dette til værdifulde analyser og ledelsesrapporteringer. Vedkommende skal således både besidde økonomisk viden men også evnen og lysten til at deltage i forretningen. Vi forventer at personen minimum har 3-5 års erfaring fra en lignende stilling og nu har lyst til at prøve noget nyt, hvor der vil være mulighed for at vokse med opgaverne. Personen har en længerevarende uddannelse eller er godt på vej med uddannelsen inden for økonomi og regnskab/revision.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte vores CFO Jørgen Tang på tlf. 21657859 eller mail jta@claire.dk .

Ansøgninger sendes hurtigst muligt til claire@claire.dk og senest 31. januar 2019.

Download

  • Claire Group - Financial Controller

    pdf, 0,43mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"