Menu

DK Company i Ikast søger kontorelever med speciale indenfor økonomi

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist 27. maj 2019 Adresse Ikast
Tiltrædelse Snarest muligt/12. august 2019 Send ansøgning til jobs@dkcompany.com

Drømmer du om en økonomiuddannelse med udfordringer og spændende opgaver samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et dynamisk miljø?

DK Company A/S i Ikast søger en dygtig og engageret elev til en toårig kontoruddannelse med speciale i økonomi til opstart senest 12. august 2019.

JOBPROFIL
I løbet af din uddannelse vil du komme til at arbejde med:

 • Debitor- og kreditorbogholderi
 • Finansbogholderi samt kasseopgørelser
 • Afstemninger
 • Lønadministration
 • Korrespondance med kunder og leverandører
 • Moms og afgifter
 • Budgetudarbejdelse og -opfølgning
 • IT systemer som Navision, Excel mv.

KVALIFIKATIONER
Du har bestået EUX-eksamen eller HH inden opstart. Du har et godt kendskab til Microsoft Office, specielt Excel. Af hensyn til vores udenlandske kontakter er det nødvendigt, at du behersker engelsk, men tysk vil også være et plus.

PERSONLIGE EGENSKABER
Vi værdsætter selvstændige, ansvarsbevidste og strukturerede kolleger, der tager ejerskab af opgaverne, og som stiller krav til kvaliteten af eget arbejde. I perioder er arbejdstempoet højt, det skal du kunne håndtere uden at miste overblik. Vi forventer, at du udviser gejst, er ærlig, ansvarsbevist og serviceminded.

JOIN A WINNING TEAM
Hos DK Company tror vi på hele mennesker. Et balanceret liv – både privat og på jobbet – skaber de bedste resultater. Personligt for den enkelte medarbejder, kollegialt i forhold til samarbejde og til gavn for virksomheden. Vi investerer derfor gerne tid og ressourcer i udvikling af vores medarbejdere – fagligt og personligt.

Vi tilbyder en alsidig uddannelse i en uformel organisation med fuld fart på og et bredt samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen samt gode personaleforhold og benefits. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, ekskl. pauser.

HENVENDELSE
Send din ansøgning til CFO Henrik Bjerring eller Gitte Olsen på jobs@dkcompany.com mrk. ”økonomielev, Ikast” inden mandag den 27. maj 2019. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på tlf. 96 600 700. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

 

DK Company A/S er en dynamisk og vækstorienteret international virksomhed med passionerede medarbejdere, der ønsker at gøre en forskel. Produktporteføljen er bred og mulighederne er store i en virksomhed med 20 brands, 14.000 engroskunder og 200 helt og delvist ejede detailbutikker og 2.000 medarbejdere worldwide. Den årlige omsætning er 3 mia.kr. Koncernen har selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Belgien, Tyskland, Schweiz, UK, Spanien, Canada, Kina samt repræsentation i Tyrkiet og Bangladesh.

Download

 • DK Company - kontorelever økonomi

  pdf, 5,79mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"