Menu

DK Company i Ikast søger marketingassistent - tidsbegrænset stilling

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt / 1. april 2019 Adresse Ikast
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til jobs@dkcompany.dk

Vi søger en dygtig og ambitiøs marketingassistent, der kan koordinere marketingopgaver på vores brands.
Som marketingassistent bliver dine primære opgaver at koordinere marketingaktiviteter og opgaver i samarbejde med det resterende marketingteam. Ud over marketingafdelingen vil du indgå i et tæt samarbejde med salg og indkøb, samt have en generel bred berøringsflade i virksomheden.

VI SØGER EN KOLLEGA, SOM BRÆNDER FOR AT ARBEJDE MED:

  • Planlægning og koordinering af marketing og salgsaktiviteter
  • Sikre udvikling, koordinering og produktionsstyring af kataloger
  • I samarbejde med teamet at udvikle, vedligeholde og implementere brandstrategi, visuel identitet, kampagnematerialer, mv.
  • Kampagneudvikling og onlineeksekvering i samarbejde med onlineteamet
  • Planlægning af messer og events
  • Udarbejdelse af kataloger og tryksager
  • Samt øvrige marketingaktiviteter

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som markedsføringsøkonom eller lignende. Du er en stærk kommunikator og behersker dansk og engelsk i såvel skrift som tale. Du er en proaktiv, struktureret og serviceorienteret teamplayer, som fungerer godt i en travl og omskiftelig hverdag, hvor du formår at få dine budskaber igennem på en konstruktiv måde – altid med modtageren for øje.

Du kommer til at være en del af et dynamiske team – hvor vi alle brænder for sagen, er dedikerede og ambitiøse omkring vores arbejde. Vi arbejder og fremmer et energisk, positivt og inspirerende miljø, hvor vi i en travl hverdag løbende udvikler vores aktiviteter og dermed bidrager til optimering af forretningen.

ANSØGNING:
Send din ansøgning hurtigst muligt og dog senest d. 1. april til jobs@dkcompany.com mrk. ”Marketingassistent”.
Vi kalder løbende ansøgere til samtale, idet vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt.
Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Jacob Tange Jessen på telefon 51 49 10 49.

STILLINGEN ER TIDSBEGRÆNSET OG UDLØBER 1. OKTOBER 2019.

 

DK Company koncernen er en dynamisk og vækstorienteret international koncern med passionerede medarbejdere, der ønsker at gøre en forskel. Mulighederne er store i en koncern med 20 brands, 14.000 engroskunder, 200 helt og delvist ejede detailbutikker samt e-handels platform. Den årlige omsætning er 2,5 mia.kr.
Koncernen har selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Belgien, Tyskland, UK, Schweiz, Spanien, Canada, Kina samt repræsentation i Tyrkiet og Bangladesh.

Download

  • DK Company - marketingassistent

    pdf, 5,86mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"